Antena Căutare

Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, transformare uluitoare. Cum arată într-o rochie cu decolteu abisal și crăpătură pe picior

Bianca Giurcă de la Insula Iubrii, sezonul 7 și-a surprins fanii cu un look inedit. Tânăra a renunțat la inhibiții și s-a afișat cu bustul generos la vedere, într-o ținută care îi flatează trupul.

colaj foto Bianca Giurcă si marius moise insula iubirii sezonul 7 Galerie
Bianca Giurcă de la Insula Iubrii, sezonul 7 și-a surprins fanii cu un look inedit. Tânăra a renunțat la inhibiții și s-a afișat cu bustul generos la vedere, într-o ținută care îi flatează trupul. | Instagram & Antena 1

Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, sezonul 7 și-a luat prin surprindere urmăritorii din mediul online cu cea mai recentă postare. Tânăra a îmbrăcat o ținută care îi pune în valoare formele voluptoase și a stârnit reacții.

Cum a apărut în mediul online Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, sezonul 7

Fosta iubită a lui Marius Moise de la Insula Iubirii, sezonul 7 este extrem de activă în mediul online. Tânăra îi ține mereu la curent pe internauți cu noutățile din viața ei și nu se ferește să abordeze cele mai fierbinți subiecte.

Recent, aceasta a dezvăluit că își dorește să producă și mai mult conținut pentru rețelele sociale și că lucrează cu un videograf profesionist. Iar rezultatele nu au întârziat să apară.

Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, sezonul 7 a postat un clip care a stârnit o mulțime de reacții și admirația fanilor ei. Tânără a renunțat la inhibiții și s-a afișat într-o ipostază în care nu a mai fost văzută până acum.

Citește și: Anunțul făcut de Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, sezonul 7 după o scurtă absență din mediul online. Ce decizie a luat

Într-o rochie roșie, cu un decolteu abisat și crăpărută adâncă pe picioar, tânăra a defilat ca pe podum pe trepetele unei celebre clădiri din Capitală.

Ea a accesorizat ținuta care i-a pus în valoare trupul fără cusur, cu o pereche de încălțări aurii și o geantă în aceeași culoare. De asemenea, bijuteriile și coafura i-au evidențiat trăsăturile superbe.

Postarea ei a stârnit o mulțime de reacții și a strâns aproape 6 mii de aprecieri în mai puțin de o zi. Printre aceștia numărându-se și fostul ei iubit, Marius Moise.

„Du-te ca ispită la Insula Iubirii”, i-a scris cineva.

„Elegantă...șarmantă...seducătoare...rafinată.. finuță....bravo Bibi! Ține-o tot așa! Succes”, a mai felicitat-o un internaut.

„Wow!... Adică.... WOW!!!”, a fost reacția unui alt urmăritor care a rămas fără cuvinte când a văzut transformarea uluitoare a fostei concurente de la Insula Iubirii, sezonul 7.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce spune Bianca Giurcă despre relația cu Marius Moise, în prezent

După ce la botezul fiicei Emei și a lui Răzvan, foștii concurenții de la Insula Iubirii, sezonul 7 au fost surprinși în ipostaze tandre, Bianca a reacționat.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 7. Bianca Giurcă, rochia care a „obligat-o” să renunțe la lenjerie intimă. Cum și-a făcut apariția

„Tot internetul mă făce mincinoasă că m-am împăcat cu Marius Moise de la Insula Iubirii. Asta ar fi prima problemă, iar a doua problema este faptul că nu vreau să recunosc. Realitatea este că atât eu cât și Marius am fost invitați la același eveniment. Răzvan și Ema au făcut un eveniment de creștinare al fetiței lor. Eveniment la care n-am participat doar noi doi, ci a participat marea majoritate a concurenților de la Insula Iubirii.

Realitatea este că Răzvan și Ema au pregătit mai multe momente artistice interesante pentru toți invitații lor printre care un moment super tare cu un domn. Acesta a personalizat câteva versuri pentru fiecare cuplu de la Insula Iubirii, plus ispita Vlăduț. Fiind un moment artistic pentru noi ca și cuplu participant la Insula Iubirii, eu și Marius, bineînțeles că, am fost foarte apropiați unul de celălalt.

În acel moment un domn a făcut un story, iar oamenii au preluat acest story și au pus pe internet. Toată lumea a crezut că ne-am împăcat și motivul pentru care toată lumea mă face mincinoasă este faptul pentru care nu vreau să-mi asum. Acum întrebarea mea este: ''De ce nu mi-aș asuma dacă aș avea o relație cu oricine, nu numai cu Marius?!”, au fost dezvăluirile Biancăi Giurcă într-un videoclip publicat pe contul de YouTube.

Insula Iubirii sezonul 7. Bianca Giurcă, rochia care a „obligat-o” să renunțe la lenjerie intimă. Cum și-a făcut apariți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x