Antena Căutare

Comediantul Dan Badea revine pe scena iUmor, duminică, 25 februarie, de la 21:00

Noul sezon iUmor – Alege comedia sezonul 16 va putea fi urmărit duminica aceasta, de la 21:00, la Antena 1.

Comediantul Dan Badea revine pe scena iUmor, duminică, 25 februarie, de la 21:00 Galerie
Comediantul Dan Badea revine pe scena iUmor, duminică, 25 februarie, de la 21:00 | Antena 1

Sezonul 16 iUmor promite o nouă serie de momente senzaționale, din partea celor mai talentați concurenți, dar și informații picante despre campania electorală pentru alegerea unui Președinte iUmor, unde fiecare vot contează pentru Delia, Cheloo, Cosmin Natanticu și Cătălin Bordea.

Citește și: Doina Teodoru îmbracă uniforma de școlăriță și revine pe scena iUmor cu un roast de senzație, duminică, 25 februarie, de la 21:00

Dan Badea își face apariția în platoul show-ului de umor în cea de-a doua ediție a celui mai nou sezon

În cea de-a doua ediție a noului sezon, Dan Badea își face apariția în platoul show-ului de umor, unde artistul își începe numărul cu un moment savuros, pe seama celor născuți pe data de 29 februarie: „Oameni buni, sunteți speciali, bravo vouă!” și continuând cu o serie de glume care au făcut deliciul celor prezenți în sală.

Întregul moment al comediantului va putea fi urmărit duminică seara, începând cu ora 21:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, în cadrul singurei emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube.

Citește și: Concurent din Peru, moment senzațional de stand-up comedy pe scena iUmor. Cheloo, impresionat: „Este exact ce-mi place!”

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 21:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omulcu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 21:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Doina Teodoru îmbracă uniforma de școlăriță și revine pe scena iUmor cu un roast de senzație, duminică, 25 februarie, de... iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Riccardo Pace are o ureche muzicală absolută. Cosmin Natanticu: „Nu mă așteptam la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x