Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 26 aprilie 2022. Nicu Bendea, clujeanul care a stârnit râsete: "Are un nume frumos, dar îi lipsește ceva"

iUmor sezonul 12, 26 aprilie 2022. Venit direct din Cluj, Nicu Bendea le-a făcut juraților Mihai Bendeac, Delia, Maria Popovici și Cheloo o demonstrație de umor ardelenesc pe scena celui mai trăznit show de televiziune.

colaj cu nicu bendea pe scena iumor Galerie
Clujeanul Nicu Bendea a prezentat un număr special la iUmor 2022 | Antena 1

Nicu Bendea a fost unul din cei trei invitați speciali ai ediției de Paște de la iUmor. Profesorul din Cluj, care este și membru al trupei "Comedica", a stârnit râsul celor patru jurați. Aceștia auziseră de Bendea, dar nu avuseseră ocazia să-l cunoască așa că bucuria a fost cu atât mai mare.

Profesorul de matematică devenit comediant a recunoscut anterior că a învățat să facă stand-up comedy de pe Youtube și că nu are pregătire actoricească sau alte studii de specialitate, care să-l ajute în numerele de umor pe care le face.

Cu toate acestea, șarmul său și prezența de spirit l-au transformat rapid într-unul din cei mai populari oameni de comedie din Cluj. Venit la Bucureși pentru ediția de Paște a show-ului de divertisment iUmor, Nicu Bendea și-a câștigat patru noi fani: Mihai Bendeac, Delia, Maria Popovici și Cheloo.

Citește și: George Tănase, invitat special la iUmor. Glumele curajoase despre bisericile viitorului

Nicu Bendea, comediantul clujean care a câștigat admirația juraților iUmor în ediția de Paște a show-ului

"Am văzut foarte multe sketch-uri, foarte multe chestii pe care le face, pe net. Nu cred că am văzut până acuma să facă un moment de stand-up. Asta a fost prima dată și a fost foarte mișto", a spus Mihai Bendeac după încheierea momentului pregătit de invitatul special al serii, Nicu Bendea.

"Am auzit de Nicu Bendea, dar nu l-am văzut niciodată până acum live. Am înțeles că e foarte cunoscut în Cluj și că e din Cluj și că face show-uri acolo, că publicul îl place foarte mult. Sincer, pentru scena de stand-up comedy din București el este foarte diferit, dar m-am bucurat să-l văd", a adăugat și Maria Popovici, câștigătoarea sezonului 2 iUmor și cea de-a patra jurată din ediția de Paște a emisiunii.

"Mi-a plăcut foarte mult de el și materialul lui și cum s-a prezentat. Cu încredere și așa, cu o stare de bine în general", a încheiat Maria.

Citește și: Splash! Vedete la apă. Maria Popovici și-a depășit teama de înălțime cu o săritură de la 3 metri

Evident, nu puteau să lipsească glumițele despre numele lui Bendea, acest "Bendeac fără C". Dincolo de poantele pe care el însuși le-a făcut pe scenă, Mihai nu a rezistat la testimonial și a remarcat că are un nume frumos, dar căruia... îi lipsește ceva.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x