Antena Căutare

iUmor sezonul 15, 9 decembrie 2023. Zein Kamil, apariție-surpriză după succesul de la Mireasa. Ce a făcut pe scenă

Zein Kamil are 28 de ani, este originar din Irak, dar de trei ani s-a mutat în București. A uimit în ediția din 9 decembrie 2023, după ce a cunoscut faima la Mireasa.

Zein Kamil, cu barbă, în tricou corai și pantaloni crem Galerie
Irakianul Zein Kamil l-a făcut pe Cheloo să râdă | Antena 1

Zein Kamil mărturisește că a ajuns în România din greșeală. „Delia e fată frumoasă, deșteaptă”, spune el și consideră că Dumnezeu i-a dat juratei tot ce a fost nevoie.

Citește și: iUmor sezonul 15, 2 decembrie 2023. Emilia Wu, chinezoaica care a făcut roast României. Gluma care l-a dat pe spate pe Natanticu

iUmor sezonul 15, 9 decembrie 2023. Zein Kamil și-ar dori să devină amantul Deliei

Zein Kamil are un număr de umor bazat pe... propria persoană. Autoironia este punctul forte al concurentului de pe scena iUmor.

„Eu sunt arab, dar fața mea arată de Craiova. Eu știu asta”, spune el.

Citește și: iUmor sezonul 15, 25 noiembrie 2023. Alexandra și Ian, un număr neașteptat de amuzant. Jurizarea lui Cheloo a depășit-o pe Delia

Zein vorbește și despre încercările sale de a-și găsi o parteneră de viață în capitală. Acesta a încercat să lege legături prin intermediul rețelelor de socializare, însă nu a fost tocmai mulțumit.

„Verișorul meu n-are mustață”, spune el despre una dintre fetele cu care s-a întâlnit.

Citește și: Florin Gheorghe s-a calificat în finala sezonului 15 iUmor: „Ești unul dintre pretendenții reali. Nu știu de ce nu câștigi!”

Jurizarea lui Zein Kamil, în ediția din 9 decembrie 2023 de la iUmor

Cosmin Natanticu a fost nerăbdător să ia cuvântul după ce Zein și-a încheiat numărul. Acesta voia de fapt să-i ofere jokerul Deliei. Astfel că artista a fost nevoită să jurizeze folosind onomatopee.

„Un număr ok, pentru frizerie”, spune Bordea. „E invazie, închideți porțile”, mai spune el, după ce Zein le dezvăluie că este prietenul lui Antonio Anghel, pe care l-a cunoscut în casa Mireasa, sezonul 7.

Citește și: iUmor sezonul 15, 25 noiembrie 2023. Ichikawa Koikuchi, numărul cu flatulență de la iUmor: „Sună dezgustător, dar o să vă placă!”

„Pentru mine a fost un număr recreativ. (...) Stai să ne apropiem și de numărul de umor: intențiile sunt bune (...) din păcate nu limba română este un handicap, ci alegerile sunt greșite”, admite Cheloo.

„Apreciez curajul”, adaugă Cosmin Natanticu.

Delia a fost nevoită să jurizeze folosind onomatopee: „Aș vota, dar nu știu ce...”

Astfel că, Zein Kamil a primit două like-uri, de la Delia și Natanticu, și două dislike-uri de la Cheloo și Bordea.

Citește și: Andrei Ungureanu, câștigătorul sezonului 9 iUmor, invitat special în cea mai nouă ediţie, difuzată sâmbătă, ora 20:00, la Antena 1

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 15, 9 decembrie 2023. Antonio Anghel revine pe micile ecrane și dezvăluie „aura de om bun” a lui Cheloo... iUmor sezonul 15, 9 decembrie 2023. The Mummy le-a ținut piept juraților. Ce i-au zis Cheloo și Cătălin Bordea după num...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x