Antena Căutare

iUmor sezonul 15, 2 decembrie 2023. Emilia Wu, chinezoaica care a făcut roast României. Gluma care l-a dat pe spate pe Natanticu

Emilia Wu sau Wu Jing Hwei a urcat pe scena iUmor și a făcut un roast de zile mari la adresa României. Cu toate că și-a început numărul în chineză, jurații au avut parte de o surpriză. Iată gluma care l-a făcut pe Cosmin Natanticu să zică: „Bun, foarte bună asta”!

iUmor sezonul 15, 2 decembrie 2023. Emilia Wu, chinezoaica care a făcut roast României. Gluma care l-a dat pe spate pe Natanticu Galerie
iUmor sezonul 15, 2 decembrie 2023. Emilia Wu, chinezoaica care a făcut roast României. Gluma care l-a dat pe spate pe Natanticu | Antena 1

Wu Jing Hwei are 22 de ani, este din China și spune că a venit în România special pentru iUmor, ca să cunoască juriul și să vadă cum este aici.

„Să îmi dau seama cum este perceput stand-up-ul meu aici. Sunt chinezoaică și de obicei, noi suntem mai serioși. Chinezii fac haz de necaz, dar cam prost. Momentan, familia mea nu știe că sunt aici. O să mă duc la tata și la mama și o să le spun: <<M-ați văzut la televizor?>>”, a precizat concurenta în culise.

Citește și: Darisian Ștefan Luncanu, de-a v-ați ascunselea pe scena iUmor, într-un număr surprinzător de magie

iUmor sezonul 15, 2 decembrie 2023. Emilia Wu, roast-ul făcut României de o chinezoaică

Emilia Wu și-a început numărul în chineză, motiv pentru care jurații căutau debusolați traducerea. Ea a dezvăluit că a ales să vorbească în limba natală la recomandarea producătorilor, căci are mari emoții, iar asta o va relaxa.

Însă, adevărata supriză a venit atunci când Emilia Wu a început să vorbească în română!

„(...) Am observat că vă uitați la mine ca la o comunistă...”, moment în care Cosmin Natanticu a întrerupt-o ca să îi spună că este „foarte frumoasă”.

Pe urmă, ea și-a continuat momentul amuzant în limba română.

„(...) Mă bucur că am ajuns aici. Este pasul meu firesc spre ceea ce-mi doresc foarte mult în viață și anume, să ajung la Asia Express.”, iar Natanticu a intervenit din nou: „Dar tu ești Asia Express!”

„(...) Eu, însă, sunt o fată deșteaptă, inteligentă, să nu mai spun că și <<microbolantă>>, mirobolantă, scuzați-mă și categoric asta mă face să fiu și singură. Bărbaților nu prea le plac femeile inteligente. Le plac mai mult alea miloase.”, moment în care Delia a precizat că „devine foarte interesant.”

„Îmi place foarte mult în România. Însă, este foarte clar că românii nu prea vor să stea aici. Românul, în general, are gândul să plece, să facă școala în Anglia, să ajungă să se angajeze în Germania sau să se ducă să fure în Spania. Părinții voștri vă trimit la o facultate, dar voi vreți să munciți în altă parte. La noi nu se întâmplă lucrurile așa. Părinții își trimit copiii direct la muncă și apoi intră în clasa întâi.”

„Apropo de pandemie! Nu știu de ce vă tot făceați griji, tot întrebați când se termină... Până la urmă, Covidul s-a făcut în China. Nu avea cum să dureze mai mult de doi ani.”, a mai adăugat ea, replică la care Natanticu a reacționat: „Bun, foarte bună asta!”

„Mie chiar îmi place foarte mult în România. Însă, singurul lucru ciudat pe care l-am întâmpinat a fost atunci când a venit vecinul la mine și m-a întrebat: <<Băi, mi-ai văzut cumva câinele?>>”, iar Cosmin Natanticu nu s-a mai putut opri din râs la această aluzie.

Ulterior, ea a dezvăluit că s-a născut în România, motiv pentru care se declară româncă.

„Pot să dovedesc asta printr-un exemplu. Părinții mei sunt chinezi, însă eu, ca o româncă veritabilă, nu prea fac deosebire între ei... mama și tata. Bine, glumeam... Mama e cea vorbăreață, iar tata e cel care mi-a dat o palmă peste față că am făcut gluma asta. În China, părinții nu își bat copiii, nu ca românii. Asta e o diferență foarte mare. Dacă ești un băiat, primești o educație, ești susținut spre o carieră de succes, iar dacă ești o fată, primești din prima un avort.”, ironie care, totuși, s-a lăsat cu aplauze: „Asta a fost dură!”

Emilia Wu a încheiat cu un sarcasm care a adus zâmbetul pe fețele juraților iUmor.

„(...) Jumătate din viața mea am crescut în România și jumătate în China, iar asta mă face să fiu un om al contrastelor. Adică, ce vreau să spun e că nu știu unde se află câinele vecinului, însă sunt bucurată că știu că ai mei sunt sătui!”

Jurații au avut numai vorbe de laudă la adresa concurentei.

„Ești foarte simpatică și noi de asta ne uităm cu drag la tine, chiar dacă ai fost puțin emoționată.”, a spus Delia, iar Cosmin Natanticu a adăugat că i-a plăcut foarte tare de ea, chiar dacă a avut emoții.

„Trebuie să renunțați la politețe! Sunteți atât de politicoasă, încât mă mănâncă spatele.”, a fost și replica lui Cheloo, iar Cătălin Bordea a reiterat complimentele făcute de colegii săi, având și o glumă pregătită: „Ești foarte drăguță, să știi! Dar numărul a fost cam simpluț... Și nu mi-a plăcut că ai criticat fetele care au sânii falși, mai ales că tu ești din China”.

Așadar, Emilia Wu a primit doar două like-uri din partea Deliei și a lui Cosmin Natanticu și două dislike-uri din partea lui Cătălin Bordea și a lui Cheloo.

Citește și: Andrei Ungureanu, câștigătorul sezonului 9 iUmor, invitat special în cea mai nouă ediţie, difuzată sâmbătă, ora 20:00, la Antena 1

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Darisian Ștefan Luncanu, de-a v-ați ascunselea pe scena iUmor, într-un număr surprinzător de magie... iUmor sezonul 15, 2 decembrie 2023. Răzvan Vișoiu a dat poante pe cele mai neașteptate subiecte. Jurații au râs fără opr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x