Antena Căutare

Karla Mariah Petre s-a calificat în finala sezonului 15 iUmor. Concurenta i-a cucerit pe jurați cu o scenetă

Cel de-al patrulea episod al noului sezon iUmor, difuzat sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, a adus în faţa celor patru juraţi, Cosmin Natanticu, Cătălin Bordea, Delia şi Cheloo, concurenţi din toate colţurile lumii. Cei patru jurați au decis să îi trimită la votul publicului pe Ruxandra și Roxana, Karla Petre, Dumitru Leontiev, Johnny și Bolo, Vlad Olteanu, Fils de Flute și Domenico Scarano.

Karla Mariah Petre în două ipostaze diferite la iUmor Galerie
Cel de-al patrulea episod al noului sezon iUmor, difuzat sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, a adus în faţa celor patru juraţi, Cosmin Natanticu, Cătălin Bordea, Delia şi Cheloo, concurenţi din toate colţurile lumii | Antena 1

Karla Mariah Petre i-a cucerit pe jurați cu o scenetă în care își așteaptă alesul și s-a calificat direct în finala sezonului 15 iUmor.

Concurenta a venit pusă pe fapte mari, mărturisind: „Sper să se sondeze cu o cerere în căsătorie. Mai mult de atât nu vreau! Mai exact o să-l aștept pe scenă”. Într-un decor romantic, concurenta s-a preocupat de ultimele retușuri, și-a scos periuța din geantă și cu apa dintr-o vază s-a spălat pe dinți, amuzând copios publicul.

Citește și: iUmor sezonul 15, 7 octombrie 2023. Alexandra Moise, chelnerița care a primit o ofertă de angajare din partea lui Cătălin Bordea

Karla Mariah Petre a fost trimisă în Finala sezonului 15 iUmor

Întrebată cum arată bărbatul visurilor sale, Karla Mariah Petre a dat de înțeles că cerințele ei nu sunt unele exagerate: „Să fie gras, să arate că are cu ce să mănânce, cu ce să plătească și cu mașină. Eu sunt bine-crescută și asta aștept și de la bărbatul meu. În urmă cu mai mult timp nu se întâmpla ce se întâmplă azi cu tinerele. Exista doar prestanță, bună-cuviință și bun-simț.”

De la cei mai îndrăzneți concurenți, invitați speciali unul și unul și până la cele mai extravagante momente de umor, noul sezon promite să țină telespectatorii cu ochii pe Antena 1 și pe AntenaPLAY!

Citește și: iUmor sezonul 15, 7 octombrie 2023. Domenico Scarano, numărul greu de descris. Deși karatist, cu mișcările de dans a convins

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii vor face deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor, în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, difuzat în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu – Delia, Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu şi Cheloo, dar şi de prezentare – Emi şi Cuza.

iUmor sezonul 15, 7 octombrie 2023. Domenico Scarano, numărul greu de descris. Deși karatist, cu mișcările de dans a con... Adrian Păunescu, moment fabulos interpretat de actorul Radu Pietreanu, pe scena iRoast: „Vino, Gică, să fii, încă o dată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x