Antena Căutare

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episoadele 17 și 18, din 20 octombrie. Relația dintre Eva și Victor se deteriorează

În episoadele 17 și 18 din 20 octombrie, relația dintre Eva și Victor se deteriorează din ce în ce mai mult, în ciuda pregătirilor de nuntă și bucuriei de a aduce un copil pe lume. Vezi cele mai noi episoade pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

colaj Lasă-mă, îmi place! Camera 609 când Victor și Eva cumpără jucării și haine pentru copil, Diana și Victor la micul-dejun și Eva plângând Galerie
Relația dintre Eva și Victor se deteriorează din ce în ce mai mult, în ciuda pregătirilor de nuntă | Antena 1

În episodul 17, „Dragostea trece prin stomac”, Eva și Victor, dar și familiile lor află că vor avea un băiat. Eva pierde pariul cu Victor, astfel că, pentru o zi, trebuie să facă tot ce-i spune tatăl copilului său.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 17, din 20 octombrie. Eva și Victor vor avea un băiat

Victor vine să o ia pe Eva de acasă. Ei au convenit să țină secret sexul copilului. Cu toate acestea, tânărea le-a dat vestea celor din familia Georgescu imediat ce a intrat pe ușă.

Vor avea un băiat!

„O să am un verișor!” se bucură Ana.

„Gata cu fetele (...) Violeta o să crape de draci că n-o să aibă fată”, spune extaziată Doina.

Și Victor și-a anunțat familia că va avea un băiat.

„Sergiu, o să avem un nepot!” îi strigă Violeta soțului său, care era în piscină.

„Tu nu voiai fată?” o întreabă Victor pe mama sa.

„Important e să fie sănătos”, îi răspunde ea.

Eva îi amintește lui Victor de pariul pierdut. „Hai zi ce vrei să facem”, îi cere tânăra. Aceasta trebuie să facă pentru o zi tot ce îi cere Victor. Între timp, Doina, Adina și Mara se gândesc la nume pentru viitorul nepot.

„Ar trebui să-i dai numele copilului în funcție de ce viață vrei să aibă”, specifică Adina.

Citește și: Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episoadele 13 și 14, din 6 octombrie. Victor nu este sincer nici cu Eva, nici cu Diana

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 17, din 20 octombrie. Luminița află că Victor și Eva vor avea un băiat

Violeta o anunță pe Elisabeta că va avea un strănepot. Aceasta se bucură că numele Pop va merge mai departe. Cocuța aude discuția telefonică și îi spune tot Luminiței.

„Și tu ce te bucuri așa, Cocuța?” se răstește Luminița la menajera familiei lui Victor.

„Violeta a câștigat. Eu am pierdut”, conchide Luminița în fața familiei sale. Aceasta este foarte nervoasă după vestea primită. Ea consideră că băiețelul lui Victor și Eva o să-i apropie, făcând întreaga situație foarte reală. „Adio moștenire, adio bani, adio firmă!”

„Adică eu m-am chinuit degeaba atâtea luni?” se întreabă Vlady.

„Ar fi drăguț să îl numească după taică-miu. Oricum visul lui tata s-a împlinit. Numele Pop o să meargă mai departe”, intervine Mircea.

Flory este surprinsă de cele auzite, ea neștiind de moștenirea familiei Pop. Tânăra îi cere explicații lui Mircea, iar acesta îi spune, cu greu, întreaga poveste a moștenirii de familie.

„Cred că o să am un atac de panică”, spune bărbatul, înainte ca Flory să urce și să-i ceară explicații lui Vlady.

„Și eu am o mărturisire de făcut. Știi de ce te-am luat? Pentru că m-am gândit că o să moștenești și tu banii lui bunică-tu”, îi mărturisește ea. „De azi înainte fac și eu parte din planul ăsta”, mai adaugă.

„Trebui să acționăm simultan pe două fronturi (...): sabotarea echipei adverse (...), al reproducerii, adică este vorba despre noi, noi doi și copilul pe care vrem să-l facem.”

Între timp, Mircea repetă în oglindă discursul adresat Luminiței. Acesta nu știe cum să-i spună soției sale că i-a dezvăluit totul Florentinei. Luminița aude și îi răspunde că: „Am înțeles de mult că toți sunteți împotriva mea. (...) M-am căsătorit cu-n struț!”

În ciuda celor întâmplate, cursa nu s-a terminat. Florentina s-a aliat echipei condusă de Luminița.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 17, din 20 octombrie. Doina vrea să-l cunoască pe iubitul Marei

Doina îi cere Marei să i-l prezinte pe iubitul său. Ea o amenință că îi ia telefonul dacă nu i-l aduce acasă. Mara îl anunță pe Marius că trebuie să o întâlnească pe mama sa. „Nu mai vrea să riște încă un infarct din cauza mea”, îi spune fata.

„E un plus dacă tu chiar vrei să o cunosc pe mama ta”, îi răspunde Marius.

Citește și: În spatele Camerei 609, episodul 6. Anda Sârbei, mai sinceră ca oricând, în culisele serialului

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 17, din 20 octombrie. Victor și Eva îi cumpără băiatului jucării și haine

Victor o aduce pe Eva la un magazin pentru copii.

„Câine ce ești!” îi spune Eva, după ce Victor îl consideră pe cel mic deja susținător al echipei Dinamo. Nici la fotbal nu sunt pe același plan, Eva ținând cu echipa adversă.

„Ce zici de asta? O să frângă ceva inimi”, îi spune Victor Evei, arătându-i un costumaș pentru băiatul lor.

„Băiatul nostru o să fie bun la suflet și milos și blând”, îi răspunde Eva.

Victor are brațele pline de jucării și haine. Tânărul a umplut patru coșuri de lucruri pentru copii. Acesta este entuziasmat de nașterea copilului său.

„Caracterul unei persoane nu se dezvoltă dacă-i dai totul de-a gata. Copilul nostru o să trebuiască să învețe despre valoarea lucrurilor, despre ce înseamnă să ai răbdare (...) Pare că vrei să-i deschizi un butic la scara blocului”, încearcă Eva să-l aducă cu picioarele pe pământ.
În cele din urmă ajung la un consens.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 17, din 20 octombrie. Luminița îi dă Dianei noile vești

Lenuța aude discuția telefonică a Luminiței cu Diana. Femeia i-a spus Dianei că Victor și Eva o să aibă un băiețel și că acum este momentul să intervină ea în relația celor doi.

Luminița îi dă în grijă Lenuței să scoată toate tentațiile din casă, deoarece Flory s-a hotărât să slăbească.

În cele din urmă, Lenuța îi spune Violetei despre discuția Luminiței cu Diana.

Citește și: Protagonista serialului Lasă-mă, îmi place! Camera 609, de la Antena 1, Anda Sârbei, aleasă din peste 30 de actriţe

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 17, din 20 octombrie. A doua probă a lui Victor

Victor și Eva ajung acasă, iar Doina îi felicită pentru că vor avea un băiat. Astfel cei doi află că și-au anunțat deja familiile ce sex are copilul lor. Victor, conform pariului, îi cere Evei să-i pregătească de mâncare. Aceasta îi pregătește, însă între timp mănâncă aproape tot.

„De departe cea mai bună dietă pe care am ținut-o până acum”, îi spune Victor. Doina se oferă să le facă ea ceva de mâncare.

„Crezi că eu vreau asta? (...) Nu, ăsta e fi-tu (...) El zice: <<Mami, mami, varză.>> Clătitele erau pentru mine”, spune Eva cu gura plină.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 17, din 20 octombrie. Victor e pregătit să devină tată

Victor dă dovadă de reflexe paterne atunci când Ana se lovește și îi sare în ajutor: „Înseamnă că aici piciorul o să se facă puternic-puternic ca al unei prințese războinice”, o împacă el pe fetiță.

Evei îi dau lacrimile când îi vede împreună. De asemenea, ea crede că va fi o mamă oribilă, dat fiind că nu a știut cum să reacționeze când a căzut Ana, nici nu și-a dat seama trei luni că este însărcinată și, mai ales, pentru că nu se iubesc. Tânăra este copleșită de situație.

Tocmai atunci, Victor primește un telefon de la Diana. Aceasta îi spune că nu se simte bine: „Cred că am făcut o toxiinfecție alimentară și cred că trebuie să ajung la spital.” Victor îi promite că va ajunge repede la ea.

Citește și: Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 15 și 16, sezonul 2, din 19 octombrie 2023. Alice află că a rămas însărcinată

În episodul 18, „A umblat cât a umblat, dar acum i s-a-nfundat”, relația dintre Victor și Eva pare să se răcească și mai mult, în timp ce Diana nu se dă bătută.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 18, din 20 octombrie. Victor ia micul-dejun la Diana

Diana îi pregătește micul-dejun lui Victor.

„Hai că de data asta poate apuc să mănânc și eu ceva”, murmură el.

Diana îi cere scuze că l-a întrerupt ieri când l-a chemat la ea acasă: „Eu n-am nevoie de doctori. Am nevoie de tine”, îi spune fata.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 18, din 20 octombrie. Eva și Victor Popescu se întâlnesc din nou

Eva se pregătește să ajungă la Muzeul de Artă. În acest timp, Victor încearcă să o sune, dar tânăra nu-i răspunde. Aceasta se întâlnește la expoziție cu Victor Popescu. El îi propune să vadă expoziția împreună, iar ea acceptă.

Eva i se destăinuie. „O să fie o nuntă doar pe hârtie, de dragul copilului.” „Nu e un tip rău... se comportă cât de bine poate în circumstanțele create”, îi spune ea. De asemenea, adaugă faptul că și-ar fi dorit să nu rămână însărcinată.

Victor Popescu este uimit de situația Evei și de faptul că Victor Pop încă se mai vede cu Diana.
Medicul vrea să ducă relația dintre el și Eva mai departe decât medic-pacient. El își dorește să fie prieteni.

În timp ce Eva merge la baie, Victor Pop îl trage la răspundere pe medic pentru că petrece timp cu logodnica sa: „Stai departe de logodnica mea!” îi cere Victor Pop.

„Ce treabă am eu cu Diana? Sau te refereai la Eva?” îi răspunde medicul. „Ar trebui să te întrebi și ce alte lucuri discută Eva cu mine.”

Victor e surprins de faptul că Eva i-a spus de Diana medicului.

„Recunoaște, ai pierdut”, îi spune Victor Popescu și îi cere să nu o mai chinuiască pe Eva.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 18, din 20 octombrie. Marius își dă seama cine este mama Marei

Mara o anunță pe Doina că a stabilit o întâlnire pentru a i-l prezenta pe Marius. Tânărul este emoționat să o cunoască pe Doina. Acesta își dă seama că mama Marei este femeia cu care s-a certat zilele trecute. El o sună pe Mara și se scuză că trebuie să plece de la întâlnire.

„Îi e frică de mine”, crede Doina.

Marius se ceartă singur pentru lașitatea de care a dat dovadă. Între timp, se întâlnește cu Doru, care și el se ceartă, deoarece Adina a aflat că a mințit-o în legătură cu pierderea memoriei.

Cei doi merg să mănânce împreună, iar Marius i se destăinuie.

„Mătușa la spital, clasic”, zice Doru și îi dă sfaturi lui Marius pentru relația acestuia cu Mara. El îi spune că o evite pentru un timp pentru a o face să-i fie dor.

„Doru e campion la coborât ștacheta”, îi spune Mara Adinei când discută despre viața lor sentimentală.

Citește și: Lasă-mă, îmi place! Camera 609, distribuție completă. Cine sunt actorii care dau viață personajelor serialului

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 18, din 20 octombrie. Diana îl cunoaște pe avocatul tatălui său

Diana primește o vizită de la Dragoș Bănărescu, avocatul tatălui său. Acesta o anunță că tatăl său are iar probleme, însă i-a expirat contractul cu el, a acumulat și mai multe datorii, astfel că are nevoie de bani.

„Nu am de unde”, îi răspunde Diana.

„Dar nu ești logodită cu Victor Pop?” o întreabă el, înainte ca Diana să îl invite înăuntru.

Ulterior, Diana iese în oraș cu avocatul tatălui său și îi povestește despre situația în care este cu Victor Pop.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 18, din 20 octombrie. Doina îl alungă pe Victor Popescu

Victor Popescu vine să-i aducă Evei telefonul pe care tânăra l-a uitat la el în mașină. Doina se duce ea la poartă să îl ia și îl alungă pe medic.

„De ce n-aveți și voi o relație normală?” le întreabă exasperată Doina pe fiicele sale.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 18, din 20 octombrie. Vlady are în continuare fantezii cu alte femei

„Tu ai avut vreodată fantezii cu alte femei?” îl întreabă Vlady pe tatăl său, după ce de data aceasta a avut o fantezie cu Roxana.

În acelați timp și Victor are o discuție cu tatăl său despre relația cu Eva.

„Nu trebuie să-ți faci planuri pe termen lung. Din aproape în aproape”, îl sfătuiește Sergiu.

Citește și: Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 8. Ioana Blaj, mai sinceră ca oricând în culisele serialului

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 18, din 20 octombrie. „Să mori de gelozie”

Eva se uită pe profilul de Instagram al lui Victor și observă că acesta are numai proze cu Diana. Tânăra îi dă un like din greșeală la una dintre fotografii, iar notificarea îl pune pe gânduri pe Victor. Acesta o sună din nou, dar ea nu răspunde.

„Ce crezi că sunt disponibilă așa când vrei tu?” spune Eva supărată.

Victor adoarme în fotoliu cu telefonul în mână, așteptând să-i răspundă Eva. Aceasta îl sună dis-de-dimineață să verifice dacă urmează să meargă la magazinul de mobilă. Îi spune că nu a răspuns la telefon, deoarece s-a băgat în pat devreme: „Eram dărâmată.”

„Da, da, după întâlnirea cu doctorul”, îi răspunde Victor.

„Ia, să mori de gelozie, fraiere”, spune Eva, după ce-i închide telefonul lui Victor.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 18, din 20 octombrie. Flory a slăbit

Flory este fericită că a slăbit 100 de grame.

„Din aproape în aproape se face kilogramul”, îi spune Vlady încurajator.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 18, din 20 octombrie. Eva și Victor se pregătesc să-și cumpere mobilă

Eva nu înțelege de ce are nevoie Victor de părerea ei pentru mobilă, dat fiind că relația lor este doar de formă. Victor îi atrage atenția asupra persoanelor cu care se iese în public, deoarece ar putea afecta imaginea familiei Pop. Dată fiind situația și Eva îi spune că și-ar putea păta imaginea dacă de fiecare dată când este cu mama copilului său fuge „ca un labrador” la Diana.

Tocmai atunci îi întrerupe Elisabeta Pop. Bunica este de părere că viața lor se va schimba complet după venirea pe lume a copilului și, mai ales, că vor fi fericiți. De asemenea, aceasta îi anunță că se va muta și ea cu ei în casă pentru a fi alături de cel mic.

Citește și: Din ce câștigă bani Anda Sârbei, pe lângă actorie. Detaliul inedit pe care îl are în comun cu personajul interpretat în serial

Despre Lasă-mă, îmi place! Camera 609. Serialul e disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Lasă-mă, îmi place! Camera 609 este cel mai nou proiect marca DreamFilm Production. Cu episoade noi în fiecare vineri, de la 20:30, serialul difuzat pe Antena 1 și în AntenaPLAY spune povestea lui Victor și a Evei.

Serialul romance, adaptare după producţia turcească Room 309, are în prim-plan o poveste de dragoste care nu se încadrează în clișee. Protagoniștii acestui serial nu se îndrăgostesc la prima vedere, ci se întâlnesc dintr-o greșeală, iar din momentul acela se dă startul unei situații de tip domino, în care stângăciile, du-te vino-ul, situațiile comice, dar și cele romantice și emoționante continuă fără oprire. Tot în prim-plan se află și o moștenire foarte mare, care nu se dobândește prin succesiune, ci printr-o condiție specială impusă prin testament, ceea ce stârnește o competiție tragi-comică în rândul candidaților.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x