Antena Căutare

În spatele Camerei 609, episodul 6. Anda Sârbei, mai sinceră ca oricând, în culisele serialului

Anda Sârbei deschide ușa Camerei 609 și dezvăluie detalii inedite din spatele camerelor. Actrița povestește cu emoții cum a fost la casting pentru rolul Evei Georgescu, pe care o aduce o aduce în fața telespectatorilor în fiecare vineri, de la 20:30, în serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”.

În spatele Camerei 609, episodul 6. Anda Sârbei, mai sinceră ca oricând, în culisele serialului Galerie
Anda Sârbei, mai sinceră ca oricând, în culisele serialului | Antena 1

În spatele Camerei 609 este o producție exclusivă AntenaPLAY care le permite fanilor serialului să pătrundă în culise, la filmări, alături de actorii lor preferați.

În spatele Camerei 609, episodul 6. Anda Sârbei, mai sinceră ca oricând, în culisele serialului

După Matei Negrescu, Claudiu Bleonț, Krem și Anca Androne a venit rândul protagonistei Anda Sârbei să dea din casă și se le povestească fanilor serialului câte ceva despre transformarea ei în Eva Georgescu.

Citește și: Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episoadele 9 și 10, din 22 septembrie. Eva rupe logodna cu Victor

„Sunt atât de mulți oameni pentru rolul ăsta. Ce șanse am să fiu chiar eu, să iau eu castingul ăsta?”, mărturisește Anda Sârbei că a simțit la preselecții.

Anda Sârbei povestește că erau atât de multe fete la casting care au venit să își încerce șansa de a o interpreta pe Eva Georgescu, încât era convinsă că nu i se va distribui ei rolul. Cum a reacționat când a primit vestea că este protagonista serialului, aflați în episodul 6 „În spatele Camerei 609”.

În spatele camerei 609 - o producție exclusivă AntenaPLAY

Tot în acest episod, Anda Sârbei dezvăluie detalii din culise despre atmosfera de la filmări, despre provocările care vin la pachet odată cu interpretarea personajului Eva Georgescu, despre relația pe care o are cu actorii din serial, dar și despre ce se întâmplă mai departe cu personajele și cu povestea Camera 609.

Citește și: Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episoadele 7 și 8, din 15 septembrie. Eva și Victor se logodesc, iar Diana îi surprinde

Anda nu ezită să descrie ce a simțit și cum crește la rândul ei alături de personajul care a câștigat rapid simpatia telespectatorior.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, cel mai nou serial rom-com disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, noul serial marca Antena 1, aduce în fața telespectoatorilor o pleiadă de actori îndrăgiți. Nume consacrate din teatru, film și televiziune, actori care nu au mai apărut demult pe micile ecrane, dar și nume noi, fac deliciul telespectatorilor în comedia romantică.

Povestea serialului, o adaptare după producţia turcească Room 309, este presărată nu doar cu sare și piper, ci cu toate condimentele care îi vor face pe telespectatori să se adune, împreună cu familia și prietenii, în fața televizorului. Lasă-mă, îmi place! Camera 609 este genul de serial care stârnește dezbateri și discuții amuzante.

Scenariul ce poartă semnăturile Biancăi Mina, lui Bogdan Cotleţ, Radu Grigore şi Ruxandrei Ion are în prim plan o poveste de dragoste care nu se încadrează în clișee. Protagoniștii acestui serial nu se îndrăgostesc la prima vedere, ci se întâlnesc dintr-o greșeală, iar din momentul acela se dă startul unei situații de tip domino, în care stângăciile, du-te vino-ul, situațiile comice, dar și cele romantice și emoționante continuă fără oprire.

Tot în prim plan se află și o moștenire foarte mare, care nu se dobândește prin succesiune, ci printr-o condiție specială impusă prin testament. Desigur, moștenirea este foarte dorită de unii și extrem de dorită de alții, ceea ce stârnește o competiție tragi-comică în rândul candidaților.

Protagonista serialului Lasă-mă, îmi place! Camera 609, de la Antena 1, Anda Sârbei, aleasă din peste 30 de actriţe... CONCURS | Câștigă o vizită pe platourile de filmare ale serialului „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”. Cum poți participa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x