Antena Căutare

Un britanic din Cluj a rămas uimit când a văzut prețul de la factura de energie. Bărbatului nu i-a venit să creadă ce a aflat

Prețul unei facturi la energie l-a enervat foarte tare pe un britanic care s-a stabilit în Cluj. Bărbatul a postat pe pagina de Facebook imagini cu factura pe care a primit-o pentru a trage un semnal de alarmă.

Un bărbat supărat din cauza facturilor Galerie
Un britanic din Cluj a rămas uimit când a văzut prețul de la factura de energie. | Shutterstock

Recent, cazul unui britanic a creat isterie în mediul online după ce acesta a lansat pe Facebook o imagine cu propria sa factură la energie. Din cauza prețului mult prea mare și nejustificat, bărbatul s-a decis să tragă un semnal de alarmă.

Citește și: Un bărbat s-a trezit cu pistolul la tâmplă după ce polițiștii au intrat peste el, deși au greșit adresa. Ce au transmis oficialii

Iată de ce s-a supărat atât de tare britanicul care acum locuiește în Cluj.

Un britanic din Cluj a rămas uimit când a văzut prețul de la factura de energie

Este o perioadă grea pentru mulți dintre noi având în vedere faptul că prețurile la facturi au explodat în ultimul timp, iar alimentele depășesc prețuri record pe care o mare parte dintre oameni nu și le mai pot permite.

Se pare că problemele nu au apărut doar în cazul buzunarelor românilor, ci și în ale străinilor care au venit să locuiască la noi în țară. Acesta este și cazul unui bărbat din Marea Britanie, care s-a enervat teribil după ce a primit o factură la energie cu un preț mult prea exagerat.

Revoltat și dezamăgit, acesta și-a dorit să împărtășească cu prietenii de pe Facebook situația în care este pentru a trage un semnal de alarmă, dar și pentru a afla părerea celorlalți cu privire la acest aspect.

Fenomenul scumpirilor se poate observa indiferent de județ, iar prețurile îi sperie chiar și pe cei care sunt mai înstăriți decât noi, românii.

Citește și: O mamă a lăsat un bilet pentru educatoarea fetiței sale chiar pe caserola de mâncare. Ce a determinat-o să recurgă la acest gest

Fotografia pe care a lansat-o pe Facebook a strâns mai multe comentarii, prin care oamenii și-au exprimat acordul în totalitate cu privire la ce a transmis britanicul.

Potrivit Click!, bărbatul a primit o factură de energie pe care scria faptul că acesta trebuie să achite, nu mai mult, nu mai puțin de 1 528 de lei. Britanicul a susținut faptul că suma nu corespunde consumului pe care l-a avut și că vede întreaga situație ca pe un abuz. Totodată, bărbatul a mai precizat faptul că intervenția clasei politice din România este absolut necesară pentru că prețurile au început deja să scape de sub control.

Pentru că nu înțelegea de ce prețul este atât de mare, bărbatul a adunat ultimele 5 facturi pe care le-a primit, și, conform spuselor acestuia, nici măcar suma obținută nu ajunge la prețul total de 1 528 de lei.

Supărarea a venit în contextul în care s-a simțit neîndreptățit pentru cele întâmplate și în contextul în care consumul pe care l-a avut în perioada de facturare a fost mult mai mic decât ar fi arătat prețul facturii pe care o primise.

Astfel de evenimente sunt din ce în ce mai des întâlnite, la sfârșitul anului trecut având loc o adevărată tragedie din această cauză.

O bătrână și-a pierdut viața după ce a primit o factură

În luna decembrie a anului 2023, o bătrână de 88 de ani și-a pierdut viața după ce a văzut suma scrisă pe una dintre facturi. Starea sa de sănătate era precară, iar vestea a dărâmat-o.

Femeia, originară din Camporosso, din nordul Italiei, a primit la finalul anului trecut factura la apă. Ea și-a pierdut viața după ce a citit suma care i se cerea.

Factura era în valoare de 15.000 de euro. Vestea a fost mult prea mult pentru bătrâna trecută de 80 de ani, iar aceasta și-a pierdut viața. Apropiații au privit cum se stinge din viață în decursul a câteva zile.

Citește și: O tânără își însoțește iubitul atunci când merge la mormântul fostei sale partenere cu care a înșelat-o. Subiectul a luat amploare

Suma de pe factură era, de fapt, o greșeală, care se putea remedia cu un telefon, însă sănătatea femeii nu i-a permis să treacă peste șocul veștii, conform unei surse.

Bătrâna suferea de probleme cu inima, iar suma pe care credea că o are de plată nu a făcut decât să-i agraveze starea. Aceasta a decedat la câteva săptămâni după primirea facturii exorbitante, fără să știe de greșeala comisă la emiterea facturii.

Ulterior, apropiații au aflat că factura fusese greșită, iar suma de plată nu se ridica, de fapt, la 15.000 de euro. Însă această rectificare nu i-a fost de ajutor femeii.

Un bărbat s-a trezit cu pistolul la tâmplă după ce polițiștii au intrat peste el, deși au greșit adresa. Ce au transmis ... A apărut o nouă metodă prin care mașina îți poate fi furată din parcare. Furtul autoturismelor face din nou victime...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x