Antena Căutare

Volkswagen în competiție cu Dacia. Schimbări de proporții pe piața auto

Volkswagen își dorește ca Skoda să intre în concureță directă cu Dacia, Hyundai şi Kia. Anunțul a fost făcut de către directorul de strategie al Volkswagen AG, Michael Jost.

Volkswagen își dorește ca Skoda să intre în concureță directă cu Dacia, Hyundai şi Kia. Anunțul a fost făcut de către directorul de strategie al Volkswagen AG, Michael Jost.

Acest lucru va fi posibil prin sporirea diferențelor între VW, Skoda şi Seat, făcând din Skoda rivalul low-cost oentru Dacia, Hyundai și Kia, a declarat Michael Jost, directorul de strategie al Volkswagen AG.

Această mișcare a companiei germane reprezintă sacrificarea mărcii Skoda. Vestea bună este că Seat va fi poziționat mai sus în zona Alfa Romeo.

Directorul de strategie, Michael Jost, a declarat: "Vrem să gestionăm identităţile brandurilor noastre mult mai clar în viitor. Seat ar putea reprezenta chiar şi maşinile mai afective, aşa cum este exemplificat de modelele sale Cupra. Skoda ar putea servi mai intens pe pieţele din Europa de Est, precum şi clienţii care preferă mai curând maşinile funcţionale”.

O altă veste este că Skoda ar putea renunța la variantele sale premium pentru a concura mai mult pe pițele neglijate până acum, în special în Europa.

Citește și:

Mașină cu numere de România, urmărită la 200 km/oră de polițiștii germani. Când au văzut cine era înăuntru, oamenii legi... Un șofer a speriat polițiștii! A trecut pe lângă radar cu 236 km/h, iar polițiștii n-au avut timp nici să-l vadă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x