Antena Căutare

Bebeluș răpit în Germania! Cea care a comis infracțiunea este o tânără de doar 18 ani. Cum a fost rezolvat cazul

Un caz demn de filme a uimit autoritățile din Germania. O tânără mămică din Bulgaria care a născut un copil fără suflare a recurs la un gest teribil. Din cauza suferinței prin care trece, mămica a răpit un bebeluș din spitalul Mariahilf din Hamburg. Iată ce au descoperit autoritățile germane.

Imagine cu momentul în care un bebeluș urmează să fie răpit. Galerie
Bebeluș răpit în Germania! Cea care l-a răpit este o tânără din Bulgaria de doar 18 ani. | Shutterstock

O tânără din Bulgaria în vârstă de 18 ani care trăiește în Germania a îngrozit autoritățile după ce a făcut un gest de neimaginat. În urmă cu doar câteva zile de eveniment, aceasta a dat naștere unui copil care nu a supraviețuit, iar stările de șoc și de suferință au îndemnat-o pe tânără să recurgă la o faptă demnă de scenariile de filme.

Autoritățile au rămas fără cuvinte când au aflat că mămica a răpit un bebeș chiar din spital, după ce aceasta și-a pierdut propriul copil născut mort. Tânăra al cărei copil aparține a trecut prin clipe de groază.

Citește și: Lucian Burdujan, fotbalistul dat dispărut s-a prezentat la poliție. Acesta a apărut la o zi după ce tatăl său a murit

O tânără din Bulgaria a răpit un bebeluș dintr-un spital din Germania

Mămica în vârstă de 18 ani a fost copleștită de suferința pierderii copilului și, astfel, a ajuns în ipostaza de a comite o infracțiune. Mama copilului răpit este o victimă în vărstă de 35 de ani care a dat alarma imediat ce a realizat lipsa acestuia din camera de spital.

Bebelușul este o fetiță care avea aproximativ 5 săptămâni de viață în momentul în care tânăra din Bulgaria a recurs la acest gest teribil. Mama ei plecase din camera în care erau internate din cauza problemelor de sănătate ale micuței, fiind convinsă că a primit un pachet, iar când a ajuns înapoi fetița ei dispăruse.

Citește și: Un om care a dispărut în luna august alături de câinele său a fost descoperit fără suflare. Ce făcea câinele în acel moment

Imediat ce mama a anunțat dispariția bebelușei, autoritățile au ajuns la fața locului începând o acțiune amplă de căutare. Tânăra îmbrăcase uniformă de doctor și astfel a reușit să se strecoare fără ca nimeni să își dea seama. Căutările au avut loc timp de două ore, timp în care nimeni nu reușit să afle informații cu privire la femeia care a comis infracțiunea.

Cazul a fost rezolvat în momentul în care tânăra a adus de bună voie copilul înapoi în spital, iar în cele din urmă a fost arestată. Fetița era teafără și nevătămată, iar cea care a furat-o din spital a venit însoțită de rudele ei.

Citește și: Prima declarație a lui Cristian Filip după ce poliția l-a dat dispărut. Ce a pățit creatorul de conținut: "Voiam să stau singur"

Fetița a ajuns teafără și nevătămată din nou în brațele mamei sale biologice, după ce aceasta a trecut prin clipe de groază.

Tânăra din Bulgaria este acum cercetată din cauza infracțiunii pe care a comis-o, dar și pentru faptul că în momentul în care a venit la spital a provocat o situație tensionată și violentă în fața spitalului Mariahilf din Hamburg.

Conflictul s-a aprins rapid, iar pentru a fi aplanat a fost necesară intervenția a unui număr de 50 de polițiști. Spitalul a fost securizat, iar tânăra a ajuns în arest.

Citește și: Un băiat dat dispărut în urmă cu 8 ani, când era adolescent, a fost tot timpul acasă cu mama sa. Cum explică poliția cazul bizar

România este lovită din ce în ce mai des de cutremure. În ultimele 10 zile au fost 7 seisme, dintre care doar 2 au avut ... Stela Popescu a plecat dintre noi în urmă cu fix 6 ani. Ce au făcut apropiații și fanii actriței când au fost la mormânt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x