Antena Căutare

Ar trebui sau nu să se redeschidă școlile? Cercetătorii britanici au dat verdictul! „Fără aceste două lucruri puse la punct, va urma un val de coronavirus mult mai grav!”

O echipă de cercetători britanici a avertizat că redeschiderea școlilor, din septembrie, ar putea avea efecte devastatoare, provocând un al doilea val de coronavirus, mai grav decât primul, dacă sistemul de testare și de anchete epidemiologige nu se va îmbunătăți.

Ar trebui sau nu să se redeschidă școlile? Cercetătorii britanici au dat verdictul! „Fără aceste două lucruri puse la punct, va urma un val de coronavirus mult mai grav!”
Ar trebui sau nu să se redeschidă școlile? Cercetătorii britanici au dat verdictul! „Fără aceste două lucruri puse la punct, va urma un val de coronavirus mult mai grav!” | Hepta

Potrivit cercetătorilor, redeschiderea școlilor în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord ar duce inevitabil la o nouă criză. Al doilea val de coronavirus ar urma să aibă apogeul în luna decembrie sau în februarie 2021, dacă școlile se vor redeschide în regim „part-time”.

„Cel de-al doile aval de coronavirus ar putea infecta de peste două ori mai multe persoane decât primul – ce a ucis, până cum, peste 46.000 de persoane”, au avertizat cercetătorii britanici.

Scenariul sumbru al celui de-al doilea val de coronavirus poate fi evitat. Ce soluție există

Însă, acest scenariu ar putea fi evitat, fără închiderea pub-urilor și fără carantinarea unor zone. Cum? Cu testarea eficientă a populației și cu anchete epidemiologice mai bune.

Trei pătrimi dinte persoanele cu Covid-19 ar trebui să fie testate și să se autoizoleze pentru a preveni cel de-al doilea val de coronavirus ce ar fi cauzat de redeschiderea școlilor, conform cercetătorilor.

Cum ar trebui să se redeschidă școlile, în România! Alexandru Rafila, avertisment! „Fiecare școală este altfel”

În Regatul Unit, oficialii ar plănui să trimită echipe de testare în clase, pentru elevi și profesori, în școlile aflate în zone roșii, potrivit Daily Mail.

Două noi simptome ale infecției cu coronavirus, descoperite! Medicii ORL, în alertă! „Este nevoie urgent de acțiune!”

Un alt plan în Regatul Unit pentru pregătirea redeschiderii școlilor este suplimentarea numărului de autobuze școlare, pentru ca elevii să poată ajunge la orele de curs ușor, cu respectarea distanțării sociale, conform The Sun.

Alertă în rândul medicilor! Ce boli poate provoca Covid-19, pe termen lung! „Simptomele apar la peste două luni de la infectarea cu noul coronavirus”

Experții au atras atenția că redeschiderea școlilor este de o importanță crucială pentru restartarea economiei, deoarece, astfel, părinții pvor putea reveni, de asemenea, la muncă.

Această echipă de cercetători a publicat studiul pe baza căruia a emis avertismentul, susținând teoria potrivit căreia copiii pot transmite noul coronavirus la fel ca adulții sau pe jumătate cât aceștia.

Medicii americani au rupt tăcerea. Specialiștii spun adevărul despre COVID-19: „Dacă ni s-ar fi spus acum câteva luni, a... Și-au dus copilul la spital, pentru că era tot timpul somnoros! Când medicii le-au arătat o radiografie, au suferit un ș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x