Antena Căutare

O femeie de 75 de ani s-a apucat de fitness și face senzație pe Instagram! Cum arată acum Joan MacDonald

O femeie în vârstă de 75 de ani a reușit să devină o adevărată senzație pe Instagram, acolo unde are aproximativ un milion și jumătate de urmăritori.

joan macdonald, inainte sa se apuce de fitness si sa slabeasca, in pantaloni gri si bluza cu modele Galerie
Joan MacDonald a trecut printr-o transformare uluitoare după ce s-a apucat de fitness | sursa foto: Profimedia

Joan MacDonald este o adevărată senzație a momentului pe Instagram. La vârsta de 75 de ani, doamna se poată lăuda că are aproximativ un milion și jumătate de urmăritori din întreaga lume. Fiecare poză cu ea sau clip video adună instant sute de mii de aprecieri și numeroase comentarii, semn că bătrâna chiar are mulți fani.

Bătrâna este extrem de activă pe rețelele de socializare și are chiar și un site personal.

O bătrână în vârstă de 75 de ani face senzație pe Instagram cu pozele sale

Oricât de greu ar părea de crezut, Joan MacDonald nu își arată vârsta. Chiar dacă a atins pragul bptrâneții, spiritul femeii a rămas la fel de tânăr ca în urmă cu zeci de ani. Doamna îi cucerește pe toți cu energia sa debordantă, dar mai ales cu modul în care arată.

Foarte optimistă și cu o energie cu care ar întrece chiar și mulți tineri din zilele noastre, femeia își trăiește viața la intensitate maximă, zi de zi. În prezent, aceasta se poate lăuda că este o adevărată senzație pe Instagram, iar fotografiile și clipurile sale video adună instant numeroase reacții și comentarii din partea urmăritorilor.

Citește și: O femeie de 92 de ani se pozează în bikini și face avere pe Instagram! Cum arată și de ce o adoră oamenii pe Helen Ruth Elam

Faima nu a fost prezentă dintotdeauna, ci a venit în ultimii cinci ani. Totul a pornit pe vremea când doamna cu pricina avea 70 de ani. Văzând că problemele de sănătate i se tot agravează, aceasta a decis că a venit momentul să facă o schimbare importantă în viața sa, fiindcă ajunsese în punctul în care artrita de care suferea o împiedica chiar și să urce sau să coboare niște trepte.

Joan MacDonald in costum de baie, la plaja

Joan MacDonald, înainte de transformare

Fiica femeii i-a explicat că dacă nu va lua măsuri ca să aibă grijă de sănătatea ei, atunci starea I se va agrava și va ajunge într-un centru de îngrijire. Motivată să demonstreze că nimic nu este imposibil și că poate să fie mai puternică decât boala ce îi afecta viața, bătrâna în vârstă de 70 de ani s-a apucat de mers la sală, fără să rateze vreo ședință de fitness. Nu a durat mult și rezultatele nu au întârziat să apară. În patru ani de când și-a schimbat stilul de viață, aceasta a slăbit peste 30 de kilograme. Femeia nu doar că a devenit suplă, dar a ajuns să aibă un abdomen tonifiat, mușchi bine definiți și o talie de viespe. Deși actul de identitate arată altceva, doamna parcă a întinerit și arată într-o formă de zile mari.

„Nu am vrut să ajung mai rău. Știam că dacă voi continua să trăiesc ca înainte îmi voi compromite sănătatea. Nu am vrut să ajung într-un spital sau într-un centru de îngrijire. Fiica mea a fost cea care m-a ajutat să ajung să cunosc oameni pe Instagram și să prind curaj să îmi spun povestea”, a mărturisit femeia, potrivit celor de la Brightside.me.

Transformarea sa a fost relatată pas cu pas pe Instagram și astfel, Joan MacDonald a ajuns să fie urmărită și apreciată de mai bine de un milion de oameni din întreaga lume. Pentru mulți, ea este o sursă de inspirație.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un bărbat și-a tăiat nasul și și-a tatuat tot corpul ca să se transforme în orc. Cum arată Fernando Franco de Oliveira... Un preot catolic, nevoit să se retragă din slujba bisericii după ce a fost descoperit pe o aplicație de dating...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x