Antena Căutare

Pasagera unui zbor, amenințată cu debarcarea pentru indecență. Ce s-a întâmplat| Foto

O femeie care era pasageră într-un avion Delta a fost rugată să debarce dintr-un motiv bizar.

colaj cu 2 poze cu lisa archbold
Lisa a fost pe punctul de a fi debarcată de la bordul unui avion din cauza felului în care era îmbrăcată. | Instagram

Lisa Archbold, în vârstă de 38 ani, a trăit momente revoltătoare la bordul unui avion. Femeia s-a simțit umilită de echipajul de la bordului navei care au criticat-o pentru că nu purta sutien pe sub tricou.

Lisa a fost umilită și rugată să coboare din avion

Simțindu-se discriminate, Lisa a cerut să discute cu managerul companiei Delta, o companie aeriană americană, potrivit AFP.

Lisa Archbold este un DJ faimos și e cunoscută la show-urile ei pentru ținutele non-conformiste. Cu toate acestea, în timpul zborului era complet îmbrăcată.

Citește și: Ce a fost găsit într-un spital de psihiatrie cu morgă abandonat. Ce poveste întunecată ascunde acest „sanctuar” al suferinței

Femeia își cumpărase bilet pentru un zbor de la Salt Lake City la San Francisco și s-a îmbarcat, fiind pregătită pentru decolare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O însoțitoare de bord a venit la Lisa și a luat-o de o parte pentru a-I comunica faptul că nu e îmbrăcată decent și că prin tricoul ei alb, semi-transparent, I se zărea bustul.

”Însoţitoarea de bord i-a spus că, atunci când pasagerii poartă haine ofensatoare sau dezvăluitoare, politica oficială a Delta este să-i excludă de la zboruri”, a declarat avocata Lisei, Gloria Allred.

Citește și: ”Soțul meu e gravid” Cazul inedit al cuplului în care bărbatul urmează să nască al doilea lor copil. Cum e posibil

Pentru a evita să fie dată jos din avon, Lisa și-a pus o jachetă peste tricou ca să nu I se mai spună că atrage atenția pasagerilor cu hainele indecente.

”Am fost luată ca ţintă şi umilită. Neputinţa era mai rea ca umilirea”, a povestit Lisa Archbold.

Ce spune avocata Lisei Archbold

Avocata artistei a spus că dorește să afle de la oficialii companiei aeriene Delta de la ce vârstă trebuie să poarte fetele și femeile sutiene, ca să nu fie discriminate pentru formele lor.

”Pasagerii bărbaţi nu sunt obligaţi să-şi acopere tricourile cu o cămaşă sau o haină. Ei nu sunt obligaţi nici să poarte sutien pentru a se îmbarca sau a rămâne la bordul unui avion, iar femeile nu ar trebui să fie obligate să poarte sutiene”, a continuat avocata.

Citește și: Un șofer din Cluj a fost uimit de ce i-a ieșit în față pe drum: „La ce prețuri sunt cred și eu că încep să apară și din astea”

Avocata a mai explicat că o company aeriană poate amenința un pasager cu debarcarea doar dacă acesta reprezintă un risc când vine vorba de securitatea celorlalți pasageri. În cazul Lisei, ea nu reprezenta un pericol pentru nimeni.

”Sânii nu sunt arme de război şi nu este o crimă ca o femeie sau o fată să-i aibă”, a mai adăugat avocata.

Între timp, oficialii companiei Delta și-au prezentat scuzele față de Lisa Archbold.

Vezi mai multe ştiri externe în secţiunea de pe observatornews.ro

A mixat trei ingrediente banale și apoi a stropit soluția prin casă. Rezultatul e incredibil!... Ce a descoperit o femeie în casa ei, abia la trei ani după ce s-a mutat. Pereții casei ascundeau un secret| VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x