Antena Căutare

Ce versuri a scris Flick ,,Domnul Rimă'' pentru medicul fals cu 8 clase, Mateo Politi! Poezia a făcut senzație în rândul internauților

Pentru că ,,domnul Rimă'' nu ne face niciodată de râs, nici de data aceasta nu a putut fi mai prejos cu un subiect atât de controversat pe măsura faptei pe care italianul Mateo Politi a făcut-o.

Flick ,,Domnul Rimă'' dă lovitura cu cele mai senzaționale versuri compuse pentru medicul fals cu 8 clase, Matteo Politi! Poezia a devenit virală în câteva minute

Pentru că Flick ,,Domnul Rimă'' nu ne face niciodată de râs, nici de data aceasta nu a putut fi mai prejos cu un subiect atât de controversat pe măsura faptei pe care italianul Mateo Politi a făcut-o. Acesta a scris niște versuri senzaționale, spre deliciul fanilor săi.

De un an de zile, cu aviz oficial, un fals medic italian, ”specialist” în chirurgie plastică, operează la cinci clinci din București! Hoţul de identitate, devenit doctor fără să facă liceul, şi-a bătut joc de pacienţi şi spitale timp de doi ani”, titra La Stampa, în septembrie 2010.

Eminentul chirurg britanic Matthew Mode se numește, de fapt, Matteo Politi, un italian din Veneția, cu doar opt clase absolvite, a cărui ultimă meserie documentată este aceea de valet de parcare!

Deși nu are nici măcar examenul de Bacalaureat luat, ”Politi”, care a profitat de faptul că poartă același nume ca cel al reputatului chirurg, Luigi Vincenzo Politi, operează, de ceva vreme, în București. ”L-am văzut pe medic cum a intrat în grupul operator cu mâinile jos, și nu ridicate, așa cum e procedura! Am tresărit când mi-am dat seama că nu știe să-și pună mănușile!”, spun asistentele.

Ultima operație a sa a avut loc la finele lui 2018, în clinica particulară ”Monza”. Pentru că minciuna cu care a păcălit tot sistemul medical românesc este prea mare, acest individ și fapta sa l-a inspirat pe Flick Domnul Rimă să compună niște versuri în rimă care se potrivesc de minune cu întreaga situație.
Iată versurile pline de umor:

„Sono medico chirurgo,

Sudore pe frunte curgo

Per quello românii știu

Che io sono parcangiu

Ieri parcheggiare Ford

Oggi operez pe cord.

Vieni da me pe masă

E tu muori mâine-acasă” - cam așa arată versurile scrise de Flick.

Maria Ghiorghiu, profeție despre gripa care face ravagii în ROmânia: „Mintea lor bolnavă va decima populația!”... Chirurg fals? Da' preotul-polițist, șef de coloană auto, care a condus 20 de ani fără permis?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x