Antena Căutare

A făcut un test banal de ADN și viața i-a fost dată peste cap. Ce a aflat o femeie despre familia ei

O femeie a făcut un test ADN cu scopul de a se amuza, dar când a văzut rezultatul a rămas devastată. Vestea le-a șocat pe surorile ei. Ce au aflat în urma testului și ce i-a schimbat viața femeii complet.

Imagine cu o femeie care află o veste care îi dă viața peste cap. Galerie
A făcut un test banal de ADN și viața i-a fost dată peste cap. | Shutterstock

O femeie care era cu surorile ei și-a dorit să afle mai multe detalii despre legăturile lor est-europene. Aceasta a ales să facă un test ADN și a rămas total surprinsă de rezultat.

Nimanui nu i-a venit să creadă ce avea să îi schimbe total viața femeii. Secretul uriaș a uimit pe toată lumea. Cea care a făcut testul ADN a aflat ceva la ce nu s-ar fi așteptat vreodată.

Citește și: Veste grea pentru fumători! Ce reguli se pot schimba din nou pentru românii care fumează

Vestea care i-a schimbat viața după ce a făcut un test ADN

După ce a făcut un test ADN din pură curiozitate, o femeie a aflat ceva ce i-a dat viața peste cap. Surorile ei au fost devastate de rezultatul testului.

Vestea că bărbatul pe care l-a crezut tatăl ei nu era de fapt tatăl biologic a șocat-o total pe femeie. Aceasta nu a înțeles de ce părinții ei nu i-au dezvăluit niciodată adevărul și tocmai de aceea a fost extrem de dezamăgită.

Citește și: A văzut un om al străzii și i-a propus să-l tundă și să-i facă o schimbare. Rezultatul e spectaculos și a cucerit internauții

Testul ADN l-a primit cadou pentru că ea și surorile ei își doreau să afle cu totul altceva. Familia acestora fiind din Europa de Est, femeile și-au dorit să afle care sunt legăturile cu această zonă a lumii și să descopere alte tipuri de secrete.

„Eu și surorile mele am decis să facem un test ADN pentru distracție. Am primit unul cadou și ne-am gândit de ce nu?”, a explicat aceasta.

Fratele femeii a fost cel care a văzut pentru prima dată rezultatul obținut. Emoționat de descoperirea făcută, acesta a crezut că este o glumă sau o greșeală. Cu toate acestea, nu a fost.

Citește și: Testul care îți dezvăluie cea mai ascunsă dorință. Află ce îți dorești cu adevărat în adâncul sufletului

Când au verificat arborele genealogic, aceștia au observat faptul că surorile ei erau parte din aceeași familie, însă doar ea era sora vitregă.

„Nu m-am gândit prea mult la asta, dar una dintre surorile mele a fost foarte emoționată în privința asta și a început să caute informații fără ca eu să știu. În ciuda faptului că i-am spus să nu o facă pentru că nu vreau ca părinții mei să se certe.”

Citește și: O femeie și-a pozat degetele colorate diferit: așa arăta în dimineața asta. Ce a pățit și ce înseamnă de fapt

Sora femeii i-a interogat pe părinți care au negat inițial, dar și pe alți membri ai familiei. Într-un final tatăl acestora a recunoscut adevărul pe care a reușit să îl țină ascuns foarte mulți ani.

Femeia a rămas dezamăgită și nu vrea să afle cine e tatăl ei real, chiar dacă surorile ei au aflat.

„Mama vrea să-mi spună cuvânt cu cuvânt, dar am evitat asta spunându-i că nu vreau să știu nimic sau să avem discuții serioase. O parte din mine vrea să știe, mai ales că surorile mele au aflat cine este tatăl meu, dar o altă parte din mine nu vrea să știe nimic. Sunt fericită, nu am nevoie de drama, dar pe măsură ce timpul trece mă simt în dezacord cu ea și mă întreb.”

ANPC a amendat și închis mai multe unități din Mall Băneasa. Inspectorii au găsit gândaci și șoareci morți... Cât de mare s-a făcut băiatul lui Răzvan de la Neatza cu Răzvan și Dani. Cu cine seamănă cel mai mult Tudor Simion...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x