Antena Căutare

Al Di Meola, mesaj pentru medicii români după infarctul suferit la Arenele Romane. Ce le-a transmis pe internet

Chitaristul Al Di Meola a transmis un mesaj medicilor de la Spitalul ”Bagdasar - Arseni” din Capitală după ce a suferit un infarct la concertul pe care îl ținea la Arenele Romane.

colaj de imagini cu al di meola pe scena Galerie
Chitaristul Al Di Meola a transmis un mesaj medicilor de la Spitalul ”Bagdasar - Arseni” din Capitală după ce a suferit un infarct la concertul pe care îl ținea la Arenele Romane. | Profimediaimages.ro

Chitaristul Al Di Meola a fost internat la la Spitalul ”Bagdasar - Arseni” din Capitală, cu probleme cardiace, după ce i s-a făcut rău în timpul concertului susţinut la Arenele Romane.

Se pare că acesta ar fi suferit un infarct. Personalul medical al unității din București l-a sprijinit să-și revină și soția sa, Stephanie, a mulțumit pentru ajutor. Ulterior, și artistul a lansat un mesaj de mulțumire pentru medici.

„Și-a revenit complet, este de un milion de ori mai bine decât era ieri. Vreau să mulțumesc doctorilor, asistentelor și spitalului din România, din București. O să merg până acolo, să fiu alături de el. Știu că a primit cea mai bună îngrijire posibilă. Știu că este o armată de oameni alături de el”, a spus Stephanie, soția lui Al Di Meola, în lacrimi.

Citește și: Primul interviu acordat de mirii de la ”nunta groazei” din Irak, la care peste 110 de persoane au murit. Ce declarații au făcut

Al Di Meola, mesaj pentru medicii români după infarctul suferit la Arenele Romane

Într-o postare de pe Facebook, Al Di Meola mulțumește medicilor de la Spitalul Bagdasar Arseni pentru că l-au ”readus pe drumul cel bun”.

”Se pare că astăzi (29 septembrie) este Ziua Mondială a Inimii și vreau să le mulțumesc în mod special medicilor și asistentelor de la Spitalul Bagdasar Arseni din București/România pentru că m-au readus pe drumul cel bun! Voi fi veșnic recunoscător”, a scris artistul pe contul său de Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Ai un astfel de termometru cu mercur acasă? Ce sancțiune aspră riști să primești pentru încălcarea legii

Chitaristului Al Di Meola i s-a făcut rău pe scenă spre finalul concertului susţinut miercuri seară, la Arenele Romane.

Chitarist jazz, jazz-rock şi jazz-fusion, dar şi producător, Al Di Meola - născut în New Jersey, pe 22 iulie 1954 - s-a înscris la colegiul de muzica Berklee din Boston, în 1971, iar trei ani mai târziu, s-a alăturat trupei pianistului Chick Corea, Return to Forever, alături de care a cântat până în 1976. În acelaşi an a lansat primul album solo, „Midnight Sun”.

A colaborat, între alţii, cu artişti ca Luciano Pavarotti, Paco de Lucia, Phil Collins, Santana, John McLaughlin, Jimmy Page, Stevie Wonder şi Jean Luc Ponty.

Între proiectele din care a făcut parte se numără Super Guitar Trio - care l-a adus alături de chitariştii Paco De Lucia şi John McLaughlin - şi trio-ul The Rite Of Strings, cu Jean-Luc Ponty şi Stanley Clarke.

Citește și: Rezultate Loto 1 octombrie 2023. Numerele câștigătoare duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus

Primul interviu acordat de mirii de la ”nunta groazei” din Irak, la care peste 110 de persoane au murit. Ce declarații a... Ce s-a întâmplat în localul ”nunții groazei” din Irak înainte și după ce focul a apărut. Declarațiile mirelui schimbă ce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x