Antena Căutare

Anunțul Metrorex despre programul de Revelion. Cum circulă metrourile în București, în noaptea dintre ani

Metrorex a anunțat programul special de funcționare a metrourilor în noaptea dintre ani în București, pentru a asigura transportul comod și sigur al călătorilor care doresc să participe la evenimentele festive din oraș.

colaj foto cu metroul de revelin Galerie
Anunțul Metrorex despre programul de Revelion. | Happy Channel

Potrivit declarațiilor oficiale, metroul din București va avea un program prelungit în noaptea de Revelion pentru a facilita deplasarea călătorilor. Astfel, trenurile vor circula după un program special care va include extinderea orarului de funcționare.

Citește și: Programul mall-urilor de Sărbători. Până când sunt deschise mall-urile din București și din țară de Revelion

Metrorex asigură transportul de Revelion

Începând cu seara zilei de 31 decembrie, metroul va funcționa până la ore târzii în noaptea de Revelion, asigurând astfel posibilitatea celor din București și vizitatorilor orașului de a se deplasa în mod facil și sigur către și dinspre locurile de sărbătoare și evenimentele organizate pentru a marca trecerea în noul an.

Citește și: Tradiții și superstiții la români de Revelion. Ce este bine și ce nu este bine să faci în noaptea dintre ani

Conform informațiilor oferite de Metrorex, are loc o ajustare deosebită a programului de metrou în noaptea de Revelion, mai precis în intervalul orar 31 decembrie 2023 - 01 ianuarie 2024. În această noapte specială, toate magistralele vor opera trenuri la intervale de aproximativ 10 minute între orele 23:00 și 02:00. După ora 02:00 și până la ora 5:00 dimineața, intervalul de circulație se va extinde la circa 20 de minute, adaptându-se la nevoile călătorilor care sărbătoresc trecerea în noul an.

Citește și: Nativii acestor zodii vor găsi adevărata iubire imediat dupa Revelion. Ce le-au pregătit astrele

Pentru informații actualizate și detalii suplimentare despre programul special de Revelion al metroului din București, călătorii sunt sfătuiți să acceseze site-ul oficial al Metrorex.

„De Revelion ai transportul garantat pentru cea mai tare peterecere dintre ani. În noaptea de Revelion, trenurile de metrou vor circula între orele 23:00 – 02:00 la un interval de aproximativ 10 minute, iar de la ora 02:00 până la ora 5:00, la un interval de circa 20 minute. La mulți ani și un An Nou 2024 fericit!”, este anunțul făcut de Metrorex pe pagina oficială de Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Programul STB de Revelion. Cum circulă mijloacele de transport în comun în perioada sărbătorilor în 2023

Revelion în aer liber. Unde poți petrece în noaptea dintre ani, iar accesul este gratuit

În capitală va avea loc o singură petrecere în aer liber cu acces gratuit: „Deschide ochii! Visează!” Aceasta va avea loc în Parcul IOR-Titan, sectorul 3.

Petrecerea din parcul IOR a ajuns la a X-a ediție, iar la finalul acestui an, cei care vor fi prezenți în parc, începând cu ora 20:00, vor cânta alături de Smiley, Irina Rimes, Holograf, Bitză, Cobzality, Alexia și Sasha Lopez.

De asemenea, spectatorii vor avea parte și de un foc de artificii. Citește mai multe AICI.

Citește și: Când se poate spăla în perioada sărbătorilor. În ce zile nu este păcat să speli între Crăciun și Revelion

Ce se întâmplă cu structura anului școlar 2024-2025. Elevii s-ar putea reîntâlni pe băncile școlii cu mult înainte... Cât costa o noapte de cazare la Ferma Dacilor. Prețul era unul uriaș pentru condițiile „minimaliste”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x