Antena Căutare

Ce au putut să scrie pe un afiș locatarii unui bloc din Cluj. Mesajul ciudat pentru vecinul care tușește: „Sunetul deranjează”

Locatarii unui bloc din Cluj n-au mai putut suporta zgomotul făcut de un vecin, așa că au apelat la scrierea unui mesaj. Mulți dintre cei care au văzut mesajul l-au catalogat drept unul ciudat, având în vedere că tusea este de cele mai multe ori un act reflex involuntar.

Colaj cu un bloc și un bărbat care tușește Galerie
Locatarii unui bloc din Cluj n-au mai putut suporta zgomotul făcut de un vecin, așa că au apelat la transmiterea unui mesaj | Shutterstock

Într-un bloc din Mănăștur unii locatari au redactat un afiș pentru a-l ruga pe veciunul care tușește de o vreme îndelungată să găsească o soluție în privința zgomotului pe care îl produce.

Afișul pus pe ușa vecinului a fost preluat de presa din Cluj și a stârnit râsul în rândul celor care au citit mesajul.

Citește și: Ce au putut să pățească doi chiriași din Cluj, după ce au semnat contractul de închiriere al apartamentului: „Tremuram de frică”

Locatarii care spun că nu mai pot dormi din cauza vecinului care tușește l-au rugat pe acesta să facă ceva în privința zgomotului, ținând cont că pereții blocului nu dispun de „izolație fonică”.

Citește și: Cum a ajuns un cuplu din Cluj să rămână fără bani și fără mașină, după un simplu click pe un anunț de pe internet

Un locatar din Cluj, nemulțumit de vecinul care tușea, i-a lăsat un mesaj neașteptat celui care îl deranjează de luni bune. Ce a putut să-i transmită

„Vă transmitem o rugăminte în legătură cu zgomotele pe care le faceți seara și dimineața atunci când tușiți. Din păcate, pereții acestui bloc nu au izolație fonică.

Sperăm că sunteți în căutarea unei soluții pentru sănătatea dumneavoastră și înțelegem că trebuie să vă simțiți bine.

Totuși, sunetul tusei este puternic și deranjează (Ne trezește din somn). Am fi foarte recunoscători dacă ați încerca să faceți ceva în privința asta, mai ales că se întâmplă de câteva luni bune.

Vă mulțumim anticipat pentru efortul depus pentru a menține o atmosferă liniștită în vecinătatea noastră”, se arată în afișul lăsat de vecinii mulțumiți, potrivit stiridecluj.ro.

Mulți dintre cei care au văzut în mediul online scrisoarea vecinului nemulțumit, au avut comentarii critice la adresa celui care a redactat mesajul.

Citește și: Ce a pățit un bărbat din Cluj din cauza cocoșului pe care îl creștea lângă un bloc. Vecinii nu l-au iertat

Mulți dintre cei au văzut afișul s-au întrebat ce ar putea să facă bărbatul care tușește pentru a nu-i mai deranja pe vecini.

„Sensibililor, mutați-vă la țară unde este liniște și chiar dacă tușește cineva, nu se aude”, „O idee mai buna era sa mearga cu un ceai cald la vecinu, omenia nu se cumpara, se castiga....”, „Șmecherii tușesc, fraierii comentează nene, cu multă stimă și respect”, sunt câteva dintre ceomentariile lăsate de cei care nu au fost de acord cu măsura locataului deranjat.

Citește și: Ce a putut să își facă la geamul apartamentului un român din cartierul Drumul Taberei, din București. Imaginile au devenit virale

Rezultate Loto azi, 24 martie 2024. Report în valoare de peste 6,35 milioane de lei după extragerile de duminică... S-a reintrodus taxa de pod de la Fetești. Cât trebuie să scoată din buzunar turiștii în 2024...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x