Antena Căutare

Cine e femeia care i-a dăruit o fiică lui Vladimir Putin. Era menajeră când i-a devenit amantă și acum e numită ”stăpâna Rusiei”

Vladimir Putin are un copil cu o fostă menajeră. Este vorba despre Svetlana Krivonogikh, cu care ar fi avut o aventură în urmă cu 19 ani, pe vremea când aceasta se ocupa cu menajul casei sale.

colaj de imagini cu vladimir putin si luiza rozova, fiica lui cu Svetlana Krivonogikh Galerie
Vladimir Putin are un copil cu o fostă menajeră. Este vorba despre Svetlana Krivonogikh, cu care ar fi avut o aventură în urmă cu 19 ani, pe vremea când aceasta se ocupa cu menajul casei sale. | Getty Images

Vladimir Putin și Svetlana Krivonogikh s-ar fi cunoscut în urmă cu aproape două decenii și au împreună o fiică, pe care președintele Rusiei nu a recunoscut-o legal. Cu toate acestea, Luiza Rozova este cunoscută ca fiind copilul lui, lucru pe care niciunul dintre cei menționați nu l-au negat.

Nu ar fi prima dată când Vladimir Putin procedează în felul acesta, nici fiicele sale din mariajul cu Lyudmila Putina nu îi poartă numele.

Citește și: Cine e bărbatul cu care Alina Kabaeva a fost logodită. Se spune că fosta gimnastă e actuala iubită a lui Vladimir Putin

În vazul Luizei, trăsăturile fizice par să confirme o legătură, subliniază experții. Expertul Hassan Ugail, specializat în recunoaștere facială, susține că a consultat un program și a observat că tânăra Luiza „seamănă izbitor cu președintele rus”. Software-ul ar fi arătat o asemănare de 70,44% a fetei cu Vladimir Putin, conform Daily Mail.

Se spune că femeia a numit-o pe fiica sa Eizaveta Vladimirovna (n.r. însă ea folosește numele Luiza Rozova în mediul online), indicând astfel legătura cu liderul de la Kremlin.

Cine este Svetlana Krivonogikh, fosta amantă a lui Vladimir Putin

Svetlana Krivonogikh are acum 47 de ani și este multimilionară. Ea deține un club de noapte renumit pentru spectacolele erotice.

Se spune că la sfârșitul anilor 1990, când avea doar 20 de ani, îl însoțea pe Vladimir Putin în călătorii. Acum se crede că are mai mult de 8 milioane de lire sterline investite în acțiuni la Bank Rossiya, după ce s-a îmbogățit brusc în 2000.

Citește și: Vladimir Putin aruncă sume gigante pe haine și ceasuri. Câți bani dă doar pe un pulover

Presupusa fostă amantă a lui Vladimir deține și clubul Leningrad Cente, care ar valora 75 de milioane de lire sterline. Foștii vecini de la apartamentul ei din Sankt Petersburg au spus că are un binefăcător secret, bogat, numit „Daddy”. După aceea, ea și mama ei s-au mutat rapid într-o proprietate de lux din oraș.

Luiza Rozova s-a născut în 2003. Se presupune că relația Svetlanei cu Putin s-a încheiat în perioada în care au început să apară informații despre legătura amoroasă cu Alina Kabaeva.

Vladimir Putin, în vârstă de 70 de ani, are două fiice, Maria, de 35 de ani, și Katerina, de 34 de ani, din căsătoria sa cu Lyudmila Putina. Cuplul a divorțat în 2013.

Citește și: Ce meserie a avut Vladimir Putin înainte să ajungă președinte. Ce studii are la bază

Simulare BAC 2022 română: subiecte și barem de corectare. Cum se rezolvă subiectele primite de elevii de a 12-a și a 13-... (P) Prin Publyo™ CRM poți avea propria agenție media ”la cheie”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x