Antena Căutare

Ce meserie a avut Vladimir Putin înainte să ajungă președinte. Ce studii are la bază

Deși Vladimir Putin a lucrat de la o vârstă fragedă în KGB, el are la bază o altă meserie. Iată ce studii are președintele Rusiei.

Deși Vladimir Putin a lucrat de la o vârstă fragedă în KGB, el are la bază o altă meserie. Iată ce studii are președintele Rusiei.

Getty Images

Vladimir Putin a venit pe lume pe 7 octombrie 1952, în familia lui Vladimir Spiridonovici Putin și Mariei Ivanovna Putina. Mama lui lucra în cadrul unei fabrici, iar tatăl a făcut parte din marina sovietică, servind în flota de submarine la începutul anilor 1930.

La începutul celui de-al Doilea Război Mondial, tatăl său a activat în batalionul de distrugere al NKVD. Mai târziu, a fost transferat în armata și a fost grav rănit în 1942.

Citește și: Lui Vladimir Putin i-ar fi teamă să nu fie otrăvit. Ce măsuri a luat și câți angajați ar fi concediat în doar o lună

Ce studii are Vladimir Putin

La 1 septembrie 1960, Putin a început studiile la Școala nr. 193 din Baskov Lane, o unitate care era chiar lângă casa lui. Era unul dintre puținii elevi din clasă care nu erau încă membri ai organizației Young Pioneer.

La vârsta de 12 ani, a început să practice sambo și judo. Putin a studiat limba germană la Saint Petersburg High School 281, pe care acum o vorbește fluent.

Vladimir Putin a studiat dreptul la Universitatea de Stat din Leningrad (acum Universitatea de Stat din Sankt Petersburg) în 1970 și a absolvit în 1975. Teza sa a fost despre „Principiul comercial al națiunii cele mai favorizate în dreptul internațional”.

Cât timp era student, a ajuns membru al Partidului Comunist al Uniunii Sovietice și a rămas membru până când acesta a încetat să mai existe.

Citește și: Cine e bărbatul cu care Alina Kabaeva a fost logodită. Se spune că fosta gimnastă e actuala iubită a lui Vladimir Putin

În 1975, Putin s-a alăturat KGB și s-a pregătit la școala 401 KGB din Okhta, Leningrad. După training, a lucrat la direcția contrainformații, înainte de a fi transferat la prima direcție, unde a monitorizat străinii și oficialii consulari din Leningrad.

În septembrie 1984, Vladimir Putin a fost trimis la Moscova pentru un nou training. A studiat la Institutul Banner Roșu Yuri Andropov și din 1985 până în 1990, a slujit în Dresda, Germania de Est, folosind o identitate de acoperire. El se recomanda traducător.

Citește și: Vladimir Putin aruncă sume gigante pe haine și ceasuri. Câți bani dă doar pe un pulover

Povestea emoționantă a familiei de refugiați găzduită de Mihai Călin. Gestul superb făcut de actorul din Adela... Ce s-a întâmplat cu averea lui Radu Pietreanu de la Vacanța Mare. Mărturisiri cutremurătoare despre momentele prin care ...
Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Parteneri
Ciorbă de post cu ciuperci și cartofi, gustoasă și hrănitoare
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x