Antena Căutare

Cum a reacționat sora lui Sorin Anghel când a dat nas în nas cu presupușii criminali ai fratelui său. Gestul îndurerat al femeii

Sora lui Sorin Anghel, bărbatul ucis la Padina, s-a întâlnit cu fiii Vrăjitoarei Sidonia pe holurile Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița. Ce le-a strigat femeia îndurerată.

colaj foto sora sorin anghel si fiii Vrăjitoarei Sidonia
Sora lui Sorin Anghel, bărbatul ucis la Padina, s-a întâlnit cu fiii Vrăjitoarei Sidonia pe holurile Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița | Capturi Antena 3 CNN

Cercetările sunt în toi, în urma tragediei care a avut loc la Padina, în weekend-ul trecut. Sorin Anghel, un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost ucis cu maceta, iar principalii suspecți au fost chemați la audieri.

Cei trei fii ai Vrăjitoarei Sidonia au fost aduși decursul dimineții de luni, din nou, în fața procuroilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, pentru a explica ce s-a întâmplat în noaptea tragediei.

Pe holurile parchetului, ei au dat nas în nas cu sora bărbatului ucis care nu s-a putut abține și a reacționat, relatează Antena 3 CNN.

Citește și: Alex Velea, primele declarații după crima de la petrecerea din Padina. Cum explică imaginile alături de principalii suspecți

Sora lui Sorin Anghel, bărbatul ucis la Padina, s-a întâlnit cu fiii Vrăjitoarei Sidonia pe holurile Parchetului. Ce le-a strigat

Potrivit sursei citate, sora lui Sorin Anghel, bărbatul de 41 de ani ucis la petrecerea din Padina și presupușii criminali ai acestuia, au fost protagoniștii unui moment tensionat. Cei patru s-au întâlnit pe holurile Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, acolo unde aceștia sunt reținuți.

Extrem de îndurerată, femeia nu și-a mai putut stăpâni furia și a explodat. „Criminalilor!”, ar fi strigat aceasta, când a trecut pe lângă cei trei fii ai Vrăjitoarei Sidonia.

Femeia, care se afla într-o stare de nervozitate extremă, nu a dorit să discute cu jurnaliștii. Cei trei suspecți au ajuns la Parchet în jurul orei nouă dimineața și au stat aproximativ două ore la audieri, mai transmite sursa menționtă anterior.

Sorin Anghel, în vârstă de 41 de ani, din Târgoviște, era proprietarul unei firme de pază şi tatăl a doi copii. Acesta s-a stins din viață în noaptea dintre 10 spre 11 februarie, la Padina, unde se afla alături de soția sa.

Citește și: Tinu Vidaicu, declarații exclusive despre petrecerea unde a fost ucis un om. Soțul Roxanei Ionescu a fost DJ în acea seară

Din primele cercetări, se pare că disputa cu cei trei fii ai Vrăjitoarei Sidonia ar fi pornit în timp ce cânta o dedicație pentru victimă. Bărbații i-ar fi jignit soția și pentru că a sărit să o apere, conflictul a degenerat și Sorin Anghel a fost înjughiat cu maceta, relatează observatornews.ro.

Arma crimei, însă, nu a fost încă găsită. De asemenea, există și versiunea conform căruia bărbatul care a fost ucis este cel care l-ar fi agresat pe unul dintre cei trei frați.

Povestea românului care a cucerit mapamondul cu o fotografie: „Am primit semn divin” Ce a surprins pe cer a fascinat eng... Un tânăr spune că are un salariu de 40.000 de lei pe lună, pentru un job pe care nu-l vrea nimeni. Cu ce se ocupă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x