Antena Căutare

La o benzinărie din România, șoferii au alimentat cu apă în loc de carburant. Cum s-a întâmplat și ce trebuie să facă păgubiții

La o benzinărie din România, mai mulți șoferi au alimentat mașinile cu apă în loc de carburant.

bărbat care alimentează la pompă mașina
După alimentarea la pompă, șoferi nu au mai putut să-și pornească mașina | Shutterstock

De mulți ani se discută că ar putea fi posibil ca mașinile să funcționeze cu apă, însă acest lucru nu s-a dovedit încă. Cazul unor șoferi români dărâmă mitul mașinii cu apă.

După alimentarea la pompă, șoferi nu au mai putut să-și pornească mașina. În cele din urmă au realizat că, în loc de carburant, alimentaseră cu apă. Cazul a fost sesizat Protecției Consumatorilor.

Citește și: Conchita de România, agresată într-o benzinărie. Dudu a trecut prin clipe grele: „Un bărbat adevărat nu dă într-o femeie”

Cum s-a întâmplat și ce trebuie să facă șoferii

Potrivit unei surse, în dimineața zilei de 5 octombrie a acestui an, clienții unei benzinării Mol din Roman, județul Neamț, au avut parte de o surpriză neplăcută.

„Un incident neplăcut a avut loc la staţia Mol de distribuţie carburanţi din Roman (Bulevardul Roman Muşat 21), unde mai mulți consumatori au alimentat maşinile cu apă, în loc de combustibil. Comisariatul Judeţean pentru Protectia Consumatorilor a demarat o acţiune operativă de control”, citează sursa anterior menționată din mesajul transmis de Protecţia Consumatorilor Neamţ.

Citește și: Dani Mocanu a fost reținut sub acuzaţia de tentativă de omor, după bătaia din benzinărie. Manelistul a fugit din țară imediat după

Comisarul-șef Vlad Ciurea a declarat că: „Am solicitat documentele şi procedurile care stau la baza activităţii de comercializare a carburanţilor, pentru a stabili circumstanţele care au cauzat acest incident şi pentru a ne asigura că măsurile corective sunt implementate corespunzător.”

Cei responsabili din cadrul instituției vor analiza situația. Până atunci, șoferii păgubiți trebuie să treacă printr-un proces migălos și îndelungat de curățare.

Citește și: ”Țeapa” din benzinărie care a ajuns virală. Un bărbat a observat că pompa îl taxa, deși ”alimenta” cu aer în loc de motorină

Între timp, reprezentanții stației Mol din Roman au declarat faptul că este o situație cu totul excepțională. Aceasta „a apărut ca urmare a unei intervenții programate de calibrare a rezervorului. Am intervenit prompt pentru remedierea situației.

Suntem în contact direct cu cei care au făcut deja o sesizare către departamentul nostru de relații clienți și analizăm ce măsuri de suport și compensare sunt potrivite pentru fiecare caz în parte.”

Citește și: Ce a publicat refugiata Yulia Chernitskaya, la scurt timp după ce a primit bani de la un român, în benzinărie. Mesajul emoționant

De asemenea, îi roagă pe clienții care nu au luat încă legătura cu ei„ „însă care au alimentat în seara zilei de 4 octombrie în stația din Roman, să ia legătura cu noi”.

Protecția Consumatorilor Neamț asigură cetățenii români de promptitudinea acțiunilor reprezentanților săi, dorind să asigure „mediu de afaceri corect şi deschis în relaţia cu clienţii, fiind supravegheată permanent piaţa”.

Citește și: Cum a justificat proprietarul benzinăriei din Beiuș creșterea prețului la combustibil la 11 lei pe litru

În urma unei operațiuni de curățare a rezervoarelor şi pompelor staţiei, mulți șoferi au fost păgubiți, aceștia rămânând fără mașină. De câțiva ani, mașina nu mai este doar un lux, ci o necesitate, mai ales în condițiile în care se prezintă transportul public în comun și infrastructura din România.

Când se dă drumul la căldură. Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti se pregătește să încălzească locuințele din ... Legea despre care trebuie să știe toți proprietarii de locuințe. Ce se întâmplă și când se aplică modificările...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x