Antena Căutare

David Popovici, avertizare pentru fanii din online, după ce au apărut mai multe conturi false cu numele lui. Cum a reacționat

David Popovici a transmis un mesaj pe contul său de Instagram, după ce a observat că au apărut mai multe conturi false cu numele său, pe TikTok. Sportivul a anunțat că nu deține niciun cont pe această platformă.

Colaj cu David Popovici Galerie
David Popovici și-a anunțat fanii că niciunul dintre conturile de pe TikTok cu numele lor nu îi aparțin | Hepta

Mai multe conturi false cu numele lui David Popovici au apărut pe TikTok, unul dintre ele având deja peste 53 de mii de urmăritori. Noul star al natației a intervenit și și-a anunțat fanii care îl urmăresc în meidul online că nu are cont pe TikTok, astfel că acele contruri denumite „David Popovici” nu îi aparțin.

Sportivul a publicat pe Instastory o captură de ecran în care se pot obseva mai multe conturi de TikTok cu numele David Popovici:

Reacția lui David Popovici, după apariția mai multor conturi false cu numele său în online. Cum și-a avertizat fanii

„Nu sunt conturile mele. Nu am cont pe TikTok”, a scris David Popovici pe Instagram.

Citește și: David Popovici, scrisoare emoționantă despre trecutul său. Detaliul ce i-a făcut pe părinți să îl dea la înot

David Popovici este, cu siguranță, îndrăgit de toți românii, după performanța de care a dat dovadă la campionatele mondiale de la Budapesta. Sportivul supranumit „Racheta” a atras repede simpatia oamenilor, atât prin prisma talentului demonstrat în bazinul de înot, dar și datorită modestiei și inteligenței de care a dat dovadă în interviuri. David Popovici are numeroși fani în mediul online. Pe contul său de Instagram este urmărit de 146 de mii de oameni, până acum.

Citește și: Ce a făcut David Popovici cu primii bani câștigați din natație. Noul star al sportului românesc a obținut sume impresionante

David Popovici a câștigat două medalii de aur la Campionatul Mondial de la Budapesta

David Popovici a câștigat miercuri medalia de aur la 100 metri liber la Campionatul Mondial de Natație cu 47.58 secunde, față de 47.64 secunde – Maxime Grousset (Franța) care a obținut locul secund. Luni, David Popovici a câștigat aurul și la proba de 200 de metri liber.

„Vă iubesc pe toți și mulțumesc pentru că v-ați uitat la cursă!”, a spus David Popovici, imediat după a doua victorie.

”Sportul e cel mai bun ambasador și o populație educată în această direcție e o societate care poate răzbate și în alte direcții. Sunt un puști care înoată repede, un tip banal capabil să facă lucruri extraordinare și să îi inspire pe alții”, a mai transmis David Popovici.

Citește și: Cine sunt și cu ce se ocupă părinții noului star al natației, David Popovici, băiatul din cartea de aur a sportului românesc

Înainte de 2022, România a mai obţinut doar de două ori în istorie aurul mondial la nataţie: Tamara Costache (1986 - 50 m liber) şi Diana Mocanu (2001 - 200 m spate).

David Popvovici a devenit al doilea înotător din toate timpurile care reușește să câștige aur la probele 100 și 200 m liber la aceeași ediție după americanul Jim Montgomery, care a reușit acest lucru în 1973, la prima ediție a Campionatelor Mondiale de la Belgrad.

David Popovici este sportiv la CS Dinamo, iar ca salariu primește 7.000 de euro.

Despărţire cu cântec în Brazilia. Imagini epice cu Luiz Henrique, căruia i-au dat lacrimile în faţa fanilor lui Fluminen... Campionul Chase Elliott, moment savuros după un nou succes în Nascar: „Vreți să cânt ceva la chitară?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x