Antena Căutare

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au scris istorie la „Te cunosc de undeva!” cu aceste transformări! „Vom fi două bombe sexy! Vă nenorocim!"

A început numărătoarea inversă până la premiera sezonului cu numărul 14 al show-ul „Te cunosc de undeva!”. Înainte de a vedea ce transformări ne-au pregătit Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în acest an, haideți să revedem câteva dintre momentele lor de glorie!

A început numărătoarea inversă până la premiera sezonului cu numărul 14 al show-ul „Te cunosc de undeva!”. Înainte de a vedea ce transformări ne-au pregătit Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în acest an, haideți să revedem câteva dintre momentele lor de glorie!

1. Andrei Ştefănescu şi Liviu Vârciu se transformă în Modern Andreea Bălan & Cortes - "Uită-mă"

În cadrul celei de-a șasea ediţii din sezonul IX de la "Te cunosc de undeva!", Andrei Ştefănescu şi Liviu Vârciu au cântat melodia interpretată de Andreea Bălan & Cortes - "Uită-mă".

Oare cum o fi fost pentru Andreea Bălan să se vadă pe scenă, „interpretată” cu patos de Andrei Ștefănescu? O transformare pe care noi, cu siguranță, n-o putem uita!

CITEȘTE ȘI: Pokemoni, Ștefan Hrușcă și dorul de tată. Cum și-a descoperit Ada Palade dragostea pentru muzică: „Încă un nebun în casă?!”

2. Andrei Ştefănescu şi Liviu Vârciu se transformă în Cheeky Girls - "Cheeky song"

Cu pantalonași scurți argintii, ciorapi cu fluturași și pe tocuri înalte, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu și-au făcut apariția pe scena „Te cunosc de undeva!”, în 2016. „Vom fi două bombe sexy! Vă nenorocim!”, spuneau, amuzați, cei doi.

CITEȘTE ȘI: Cezar Ouatu se pregătește pentru noul sezon „Te cunosc de undeva!” în sala de box: „Am câte o laterală pentru fiecare”

3. Mamele noastre au oftat cu nostalgie. Liviu și Andrei le-au adus aminte de tinerețe, cu piesa „Cheri Cheri Lady”!

Unele piese rămân ne rămân în memorie indiferent de momentul în care le ascultăm. „Cheri, cheri, Lady ” este, cu siguranță una dintre melodiile pe care le fredonăm cu placere, indiferent de moment.

CITEȘTE ȘI: Monica Anghel și Șeic, la galop printre întrebările „Fast Forward”. Care este cea mai mare nebunie pe care a făcut-o, din dragoste?

4. Andrei Ştefănescu şi Liviu Vârciu au mers a pădure, în căutarea „Scufiței”! Valahia a fost pe scena „Te cunosc de undeva!”

În cadrul celei de-a doua ediţii din sezonul IX de la „Te cunosc de undeva!”, Andrei Ştefănescu şi Liviu Vârciu au cântat melodia interpretată de Valahia - „Scufița”. „Uuuu, sexy, sexy!” Andrei și Liviu au mers la cules de fragi și mure!

CITEȘTE ȘI: Liviu Vârciu, pe Fast Forward! Concurentul „Te cunosc de undeva!”, asaltat cu întrebări indiscrete! De ce i se spunea „Lili”?

5. Gomez și Morticia Addams, la „Te cunosc de undeva!”

În finala celui de-al nouălea sezon al show-ului, simpaticii concurenți au adus pe scena „Te cunosc de undeva!” cea mai îndrăgită familie de ciudați! Morticia și Gomez, cel mai senzual tango!

În cel de-al 14-lea sezon al show-ului „Te Cunosc de Undeva!”, pe scenă vor urca patru perechi de artiști - Alex și Monica Anghel, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Șerban Copoț și Cezar Ouatu, Ada și Cornel Palade - pe când ceilalți patru - Bella Santiago, Sorana Darclee Mohamad, Diana Matei și Grigore Gherman - vor evolua individual în fața juraților Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Care vor fi primele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cei 12 concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor vedea, din 7 septembrie, de la ora 20,00, în prima ediție a celui de-al 14-lea sezon „Te Cunosc de Undeva!”, prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Monica Anghel a scăpat de 30 de kilograme! „Am păstrat o bluză, un pantalon și o fustă, ca să realizez cât am slăbit”... Cezar Ouatu: „Ne distrăm maximum, cu toate pretențiile aferente, de la epilări și tocuri, la lentile de contact și ungh...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x