Antena Căutare

Pokemoni, Ștefan Hrușcă și dorul de tată. Cum și-a descoperit Ada Palade dragostea pentru muzică: „Încă un nebun în casă?!”

În echipa asta clar vor ieși scântei! Ada Palade, concurentă a noulu sezon „Te Cunosc de Undeva!”, ce va avea marea premieră sâmbătă, 7 septembrie, pe Antena 1, a acceptat provocarea interviului Fast Forward, lansată de platforma AntenaPlay. 

În echipa asta clar vor ieși scântei! Ada Palade, concurentă în noul sezon „Te Cunosc de Undeva!”, ce va avea marea premieră sâmbătă, 7 septembrie, pe Antena 1, a acceptat provocarea interviului Fast Forward, lansată de platforma AntenaPlay.

Ada Palade cânta de dor. Așa i-au și fost descoperite talentul și dragostea pentru muzică și scenă.

„S-a întâmplat în iarna anului 1994. Hrușcă e de vină! Ascultam colinde și mi-era dor de tata.”

Copilăria Adei Palade a fost marcată, prin altele, de colecțiile de surprize de la gumele de mestecat și faimoasele cartonațe cu Pokemoni. Când a auzit că fiica îi va călca pe urme, Cornel Palade a avut o reacție total neașteptată: „Încă un nebun în casă?! Nu cred că e OK...Altceva nu vrei să faci?”

Pokemoni, Ștefan Hrușcă și dorul de tată. Cum și-a descoperit Ada Palade dragostea pentru muzică: „Încă un nebun în casă?!”

CITEȘTE ȘI: Liviu Vârciu, pe Fast Forward! Concurentul „Te cunosc de undeva!”, asaltat cu întrebări indiscrete! De ce i se spunea „Lili”?

„Te Cunosc de Undeva!” a pus-o la grea încercare! Concurenta recunoaște că nu interpretările sunt partea cea mai dificilă, ci „să stau locului. N-am răbdare!”. Ada Palade are și un personaj în care nu vrea sub nicio formă să se transforme: Dolly Parton. Oare o va păsui ruleta?

Ce destăinuri a mai făcut Ada Palade, puteți afla, urmărind interviul integral, doar pe AntenaPlay.

CITEȘTE ȘI: Alexandru Anghel își face încălzirea pentru noul sezon „Te cunosc de undeva!”. Ce îl sperie pe fratele Monicăi Anghel: „E traumatizant!”

Pokemoni, Ștefan Hrușcă și dorul de tată. Cum și-a descoperit Ada Palade dragostea pentru muzică: „Încă un nebun în casă?!”

În cel de-al 14-lea sezon al show-ului „Te Cunosc de Undeva!”, pe scenă vor urca patru perechi de artiști - Alex și Monica Anghel, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Șerban Copoț și Cezar Ouatu, Ada și Cornel Palade - pe când ceilalți patru - Bella Santiago, Sorana Darclee Mohamad, Diana Matei și Grigore Gherman - vor evolua individual în fața juraților Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

CITEȘTE ȘI: Cezar Ouatu se pregătește pentru noul sezon „Te cunosc de undeva!” în sala de box: „Am câte o laterală pentru fiecare”

Care vor fi primele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cei 12 concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor vedea, din 7 septembrie, de la ora 20,00, în prima ediție a celui de-al 14-lea sezon „Te Cunosc de Undeva!”, prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Sursa foto: Facebook/ Ada Palade

Bella Santiago, concurentă la „Te cunosc de undeva!”, a învățat singură limba română: „Cânt melodiile în fața soțului me... Monica Anghel a scăpat de 30 de kilograme! „Am păstrat o bluză, un pantalon și o fustă, ca să realizez cât am slăbit”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x