Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite
Logo Acces Direct

Acces Direct

LUNI-VINERI, ora 17.00

Nicolae Furdui Iancu, secrete de familie! Cum l-a cucerit soția pe celebrul artist

A fost învăţător, înainte să îşi descopere vocaţia! Nicolae Furdui Iancu a renunţat la catedră şi a decis să se lanseze în muzică, la vârsta de 29 de ani, după ce i-a fost descoperit talentul.

Din acel moment, viaţa interpretului de muzică populară s-a schimbat complet, iar cei care l-au susţinut necontenit au fost soţia şi cei doi copii.

"Încă de mic copil mi s-a insuflat această dragoste fațp de proprietate, față de familie. Căci, de fapt, de aici pornim, de aici se nasște dragostea față de poprul tău și față de țara în care trăiești."

"Părinții mei erau oameni simpli. Tatăl meu era conducător auto, el nu mai este în viață, mama încă trăiește, ea era casnică. Eu mai am o soră. Am avut o copilărie frumoasă."

"Am început să cânt din grădiniță. Mă solicita doamna educatoare. Am cântat în școala generală, apoi primară și ulterior am urmat cursurile Liceului Pedagogic."

"Eu sunt dascăl de meserie. Am profesat 10 ani, aici, în Alba Iulia. Am renunțat la învățământ ca să fac una dintre ele foarte bine."

"La ultimul festival la care participasem am fost obligat să merg. Județul trebuia să trimită un concurent. Eu voiam să renunț. Eram deja căsătorit, aveam copii, nu mai voiam să fiu concurent, permannet. M-am lansat foarte târziu, la 29 de ani."

La Turnul Severin, la acel utim festival, a fost remarcat de un domn impresionat de talentul pe care îl deținea și de stunci a început o carieră de vis!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Video