Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Ipoteze şoc în cazul morţii lui Răzvan Ciobanu! Vica Blochina: El ori a adormit, ori cred că i s-a oprit inima

 

Accident, omor sau sinucidere? Asta se întreabă toată lumea, după ce a văzut imaginile de la locul în care Răzvan Ciobanu şi-a pierdut viaţa în săptămâna Luminată. Iar misterul din jurul morţii creatorului de modă se adânceşte parcă, din ce în ce mai tare, cu fiecare ipoteză care ia naştere. Cu fiecare dezvăluire şocantă de la cei care l-au cunoscut ori de la cei care l-au văzut înainte să se stingă. Vica Blochina, una dintre cele mai bune prietene ale designerului a făcut declaraţii şocante. Blonda susţine că şi ea trebuia să fie în maşina morţii. În plus, Vica are o terorie incredibilă despre ce s-a întâmplat în noaptea fatidică.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI