Live acumSacrificiul
Prime Time 20:00Sacrificiul

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Armin Nicoară spune tot adevărul despre relația lui cu Vlăduţa Lupău: „Soțul ei știa că dormim în aceeași cameră”

Scandal în muzica românească! De câteva zile, numele Vlăduţei Lupău, al soțului ei, dar și al fostului ei partener, saxofonistul Armin Nicoară, apar în presa tabloidă

Vlăduţa și Armin par să-și fi ascuțit cuțitele ca să pornească un război așa cum nu s-a mai văzut. S-a vorbit despre un posibil amantlâc, s-a discutat de cine a lansat pe cine, iar Vlăduţa a vorbit despre Armin așa cum nimeni nu se aștepta.

Proaspăt măritată, Vlăduţa Lupău are de-a face, în ultimele zile, cu o serie de articole apărute în presa tabloidă, care vorbesc despre o posibilă relație pe care ar fi avut-o cu fostul ei colaborator, saxofonistul Armin Nicoară. Asta în timp ce Vlăduţa se pregătea de nunta cu fotbalistul Adi Rus, susţin gurile rele.

Ei bine, Vlăduţa și Armin au făcut furori anul trecut, în lumina reflectoarelor. Din colaborarea lor s-au născut melodii una și una, care au fost accesate de zeci de milioane de români.

Presa spune, însă, că între Armin și Vlăduţa ar fi existat mai mult decât o simplă colaborare sau doar o relaţie de prietenie. Totul până la momentul în care Vlăduța și Armin s-ar fi despărțit cu un scandal fără precedent. Contactată de jurnalișți, Vlăduţa a spus că.

"Nu am fost amanți! Am avut o relație familială, alături de părinții mei, părinții lui. L-am ajutat cât am putut. Ca să se facă mare! Ai umblă cu unul care are corpul cât mâna ta?" - A spus Vlăduța pentru Cancan

Nu pot să înțeleg cum poate să aibă atâta răutate. Nu înțeleg de unde atâta răutate să spună treaba asta despre mine!” - A spus Armin la rândul lui.

Cât despre ce fel de relaţie a existat între Armin şi Vlăduţa Lupău. Admir susține că au locuit în aceeași cameră de hotel ca frații.

Vlăduţa Lupău s-a căsătorit în toamna anului trecut, cu fotbalistul Adrian Rus. Lucru care, spun gurile rele, nu i-ar fi picat tocmai bine saxofonistului Armin Nicoară. În orice caz, înainte de nuntă, artista părea extrem de fericită.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!