Acces Direct. Fiica cântăreţului Aurelian Preda, dezvăluiri cutremurătoare. Fata acuză că ar fi fost abuzată de bărbatul care s-a angajat să aibă grijă de ea

Ana Maria Preda, fiica regretatului cântăreţ Aurelian Preda face dezvăluiri cutremurătoare. Fata acuză că ar fi fost abuzată de bărbatul care s-a angajat să aibă grijă de ea ca un tată, după ce Aurelian Preda şi-a dat ultima suflare. Dar numai tată nu s-a dovedit a fi, susţine fata.

Ana Maria Preda, fiica regretatului cântăreţ Aurelian Preda face dezvăluiri cutremurătoare. Fata acuză că ar fi fost abuzată de bărbatul care s-a angajat să aibă grijă de ea ca un tată, după ce Aurelian Preda şi-a dat ultima suflare. Dar numai tată nu s-a dovedit a fi, susţine fata. Tânăra cântăreaţă dezvăluie că ar fi fost abuzată la scurt timp de la moartea părintelui ei şi că ar fi fost şantajată să nu spună nimic.

„Eram ca și copilul lui, eu îl consideram ca tatăl meu. Tata avea extrem de multă încredere în el și cu limbă de moarte a lăsat ca el să aibă grijă de mine.”

Însă, cel care trebuia să aibă grijă de Ana Maria și-a încălcat promisiunea, ba chiar a abuzut-o pe tânără, la vârsta de 15 ani.

„Nu mă mai lăsa să ies din casă, nu mă lăsa să mă văd cu prietenii mei. Mi-a spus că dacă vreau să ies, să mă culc cu el. A venit după mine, m-a pus în bucătărie, mi-a dat un ceai, a spus că nu știe ce e cu el. Am băut ceaiul respectiv și m-am dus în cameră. Din momentul în care m-am pus în pat, eu nu știu ce s-a întâmplat.”

Ana Maria consideră că a fost drogată de cel care trebuia să îi fie ca un tată. Ba mai mult, tânăra consideră că a fost și abuzată în aceea noapte. Victima a găsit poze în ipostaze indecente în telefonul bărbatului.

Ultimele știri