Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:20Asia Express - Drumul elefantului (r)

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Video! Primele imagini cu momentul în care a avut loc impactul accidentului cauzat de Mario Iorgulescu

Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui ligii profesioniste de fotbal, Gino Iorgulescu, a fost protagonistul unui accident devastator. Primele imagini cu momentul impactului în care Dani, tatăl copiilor rămași orfani, a murit pe loc, au fost făcute publice!

Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui ligii profesioniste de fotbal, Gino Iorgulescu, a fost protagonistul unui accident devastator. Primele imagini cu momentul impactului în care Dani, tatăl copiilor rămași orfani, a murit pe loc, au fost făcute publice!

Duminică dimineaţă. Ora 3 şi 5 minute. O cameră de supraveghere amplasată pe Şoseaua Chitilei, din Capitală surprinde o maşină care trece cu o viteză năucitoare. Pe şosea nu mai era niciun vehicul, iar viteza cu care a trecut maşina, face ca strada să semene mai degrabă cu o pistă pentru avioane. Maşina este chiar bolidul de lux condus de Mario Iorgulescu.

Camera de supraveghere surprinde semaforul, care ar fi indicat culoarea verde pentru pietoni, ceea ce înseamnă că Mario ar fi trecut pe roşu.

Duminică dimineaţa în jurul orei 3, Mario a intrat pe contrasens şi s-a izbit de o maşină, la volanul căreia se afla un tânăr în vârstă de 24 de ani. Bărbatul, tatăl a doi copii şi-a pierdut viaţa, pe loc. Atenție, imagini care vă pot afecta emoţional!

Cine este tânărul mort în urma accidentului provocat de Mario Iorgulescu

La volanul bolidului roşu era Mario Iorgulescu, în timp ce maşina argintie era condusă Dani Vicol. Un tânăr de 24 de ani care, în urma impactului extrem de violent, şi-a pierdut viaţa. Dani se întorcea de la un priveghi, la care, nu ar fi vrut să meargă iniţial, de parcă ar fi presimţit că ceva ar urma să se întâmple. Iar Mario, potrivit imaginilor postate pe contul lui de pe o reţea de socializare, se întorcea de la o partidă de poker.

Citește si: Părinții tânărului ucis în accidentul produs de Mario Iorgulescu, îngenuncheați de durere!

În urma ciocnirii frontale a celor două maşini, bărbatul de 24 de ani, tată a doi copii unul de 4 luni şi unul 6 ani, a murit pe loc. Cât despre Mario, dacă unii spun că fiul lui Iorgulescu ar fi rămas încarcerat în maşina de lux care a început să ardă, alţii susţin că acesta ar fi ieşit pe picioarele lui din maşină.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro