Ciocnire cu scântei! Hevito, acuzat de amantlâc şi de gesturi necugetate!

Un sfert de secol l-a așteptat să se nască şi mai apoi să vină în viaţa ei, 25 de ani este diferența dintre artistul Hevito şi soţia Dana. La 35 de ani, cântăreţul este căsătorit cu o femeie, designer de interior, în vârstă de 60 de ani. Ați putea spune că este imposibil, dar vă zicem noi, că este adevărat.

„Relația mea cu Dana este o relație frumoasă, cum este, cu rele ca în orice relație. Eu câteodată, odată pe lună îmi iau trei zile pentru mine, nu sunt alcoolic cum s-a zis” , a povestit Hevito.

„Mi-am asumat riscul că se poate termina. Când am avut încredere în el că dacă nu mai dorește să rămână în relația îmi va spune, mi-am asumat niște riscuri pe care mi le asum și acum. Ceea ce îmi doresc este să fie sincer cu mine, el știe că sinceritatea e pe primul plan.” , a declarat Dana.

Dana s-a cunoscut cu Hevito in Republica Dominicană în urmă cu mai mulți ani. În anii 2011-2012, Hevito a fost adus de Dana în România, după ce o perioada Dana a locuit împreuna cu el în Republica Dominicană. El făcea parte dintr-o familie de intelectuali și era foarte sărac, dar avea o fire independentă și s-a angajat la vârsta de 13 ani.

Ultimele știri