Live acumSerial: Fetita mea
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Vulpiţa şi Viorel Stegaru, dezvăluiri, de ultimă oră, din carantină: „Mi-am pregătit tot ce îmi trebuie să mă duc la spital”

În această dimineaţă, soţii Stegaru s-au pus pe împachetat. Să fie pregătiţi, în orice clipă, să fie duşi la spital. Iar Viorel a dorit să împărtăşească cu fanii săi, întreaga experienţă.

Veronica și Viorel Stegaru au fost confirmați ieri cu coronavirus. Vestea a alarmat pe toată lumea, astfel că membrii echipei „Acces Direct” nu au stat pe gânduri și au fost și ei la rândul lor să se testeze. Din fericire, rezultatele acestora au ieșit negative.

Astăzi, în timpul emisiunii „Acces Direct” s-a aflat cum se simt Veronica și Viorel după ce au fost confirmați cu coronavirus. Soții Stegaru nu au stat pe gânduri și și-au făcut bagajele, pregătiți să meargă la spital.

Veronica și Viorel se află acum în izolare. Așa cum și-au obișnuit fanii și până acum, cei doi îi țin la curent cu tot ce se îmtâmplă în viața lor, indiferent de cât de sensibil ar fi subiectul.

Cum se simt Veronica și Viorel după ce au fost confirmați cu COVID-19

Veronica și Viorel au povestit pentru „Acces Direct” că deja și-au făcut bagajele, împachetând tot ce au crezut ei că este necesar pentru spitalizare. La început, soțul Vulpiței, probabil aflat în starea de negare, nu credea că are coronavirus, chiar dacă a fost confirmat.

„Suntem în carantină și acum, în câteva ore, 10, 6 ore, o să vină o mașină să ne ducem să facem niște analizare mai amănunțite. Și îmi pun și eu câteva schimburi în geantă, ca să am cu ce să mă schimb acolo. (...) Tot ce trebuie într-un spital, pentru 3 zile cât vom sta acolo”, a spus Viorel.

Și-au făcut bagajele

Atât el, cât și soția lui au declarat că se simt bine și că nu prezintă niciun simptom. Veronica și Viorel Stegaru și-au rugat fanii să le fie alături, deoarece așteaptă cu nerăbdare să se însănătoșească și să continue să lanseze melodii. Vulpița crede că s-a infectat cu virusul atunci când a fost plecată acasă, la Blăgești.

„Mi-am pregătit pijamale, tot ce îmi trebuie să mă duc la spital. Mă simt foarte bine. Cred că atunci (n.r. s-a infectat cu COVID-19) când am fost plecată la mine în Blăgești. (...) Tot înainte vreau să merg cu melodiile”, a transmis Vulpița.

Pentru mai multe detalii, urmăriți clipul video de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro