Căutare Live

Invazie de ispite, la mare! Vedetele de la Insula Iubirii au luat cu asalt cluburile exclusiviste de la malul mării

A venit sezonul estival, aşa că au început şi petrecerile. Fie că sunt pe Litoral sau în Bucureşti, românii profită de fiecare moment când se pot distra! Staţiunea Mamaia nu mai are nevoie de nicio prezentare pentru că poate rivaliza la orice oră cu alte destinaţii unde milionarii îşi cheltuie nestingheriţi banii.

A venit sezonul estival, aşa că au început şi petrecerile. Fie că sunt pe Litoral sau în Bucureşti, românii profită de fiecare moment când se pot distra. Staţiunea Mamaia nu mai are nevoie de nicio prezentare pentru că poate rivaliza la orice oră cu alte destinaţii unde milionarii îşi cheltuie nestingheriţi banii.

În faţa unuia dintre cele mai în vogă cluburi din Mamaia îşi face apariţia frumoasa Ispită de la Insula Iubirii, Maria Ilioiu. Nu este singură, ci însoţită de un tânăr pe care îl imortalizează într-un selfie. Ispita Maria și Andrei, iubitul acesteia, sunt împreună de trei ani.

„Şarmant, amuzant, frumos, inteligent, bine crescut, educat, exact ce mi-am dorit la un bărbat”, acestea sunt atuurile bărbatului care a cucerit-o pe Maria Ilioiu.

O altă ispită de la Insula Iubirii, Nicoleta Dragne, și-a făcut apariția la petrecere cu sora acesteia, însărcinată în patru luni și două săptămâni.

Ultimele știri