Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Mirela Vaida este o femeie de succes şi se bucură din plin de rolul de mămică! Cine o ajută însă pe frumoasă prezentatoare

Invitată la "Star Matinal", Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii „Acces Direct“, a dezvăluit, în direct, cum se împarte între carieră și familie.

Cu trei copii acasă, Mirela Vaida a simțit un mic dezechilibru, îns acum, de când primii doi au început să crească, prezentatoarea de televiziune are în sfârșit timp pentru ea. Ajutată de soacra ei, aceasta și-a făcut timp, iată, și pentru emisiunea Star Matinal, unde a fost invitată.

Mulți o cunosc pe Mirela din prisma emisiunile pe care le-a prezentat, însă nu mulți știu că ea a cântat și cântă și în continuare. A avut un band înainte să nască, însă acesta s-a destrămat când ea nu mai avea timp, dar acum s-a întors la pasiunea ei alături de un alt band și este gata să facă show.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro