Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00iUmor

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Momente de groază! Hoţii au spart casa lui Alexandru Ciucu şi a Alinei Sorescu

Casa celebrilor soți Alexandru Ciucu și Alina Sorescu a fost prădată de hoți. Jefuitorii au intrat în locuință noaptea trecută, când întreaga familie dormea! Şi evident, nu au plecat cu mâna goală.

Soții Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au fost jefuiți

Nici nu s-au mutat de mult în casă nouă, că locuința lor a și fost prădată de hoți. Soții Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au trecut prin momente de panică noaptea trecută. Imaginile au îngrozit pe toată lumea.

Designerul Casei Regale, Alexandru Ciucu, nu și-a mutat de mult soția și cele două fetițe ale lor în casă nouă. Astfel, averea strânsă în ultimii ani a fost investită în acoperișul mult visat, care a fost evaluat la 500.000 de euro. Mutarea nu s-a întâmplat de mult, însă hoții s-au interesat și i-au surprins neplăcut pe cei doi soți. Întâmplarea a fost povestită de celebrul creator de modă, pe Facebook.

Alexandru Ciucu a scris că familia este bine și nevătămată, iar, la prima vedere, au dispărut doar trei tablouri la care ținea foarte mult. Ceea ce l-a curprins nu a fost absența bunurilor, ci sentimentul trăit că un răufăcător le-a intrat în locuință, putându-se întâlni cu vreun membru al familiei.

În finalul mesajului, designerul a ținut să menționeze că îi este recunoscător Poliției, care a fost promptă. Primul echipaj a ajuns în circa 10 minute de la sesizare și cam după încă vreo oră și cei de la criminalistică pentru prelevarea de probe ADN, fotografii, amprente. De asemenea, Ciucu a asigurat eventualii hoți că familia sa nu are nimic de valoare în casă.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!