Se iubește de 10 ani cu nevasta altuia, iar acum o acuză de escrocherie. Reacția ei, la „Acces Direct”, l-a luat prin surprindere! „Toți vecinii știu!” - VIDEO

Un român în vârstă de 43 de ani își acuză de escrocherie concubina, cu care își împarte viața de zece ani, deși ea este căsătorită cu un alt bărbat. Femeia, în schimb, îl acuză de violență domestică și susține că acesta are o amantă în străinătate.

Românul, Gigi Moroșan, susține că femeia a primit de la el în jur de 9.000 de euro, după ce el a plecat să muncească în străinătate, pentru că fiica concubinei lui avea nevoie de o intervenție la inimă.

Femeia, Mihaela, ar fi primit pentru fetiță și bani din donații, de preotul din sat, primar, școală și oameni de bună credință.

Totuși, bărbatul susține că, de fapt, s-au strâns mai mulți bani decât erau necesari, iar femeia refuză să îi justifice unde s-au dus banii în plus.

Femeia, care încă nu e divorțată de soțul ei și care are acum și un băiat de 9 ani cu Gigi Moroșan, a intervenit și ea, în direct, la „Acces Direct”, cu o altă variantă a poveștii.

Ea a spus că, de fapt, bărbatul nu i-a trimis 9.000 de euro, că obișnuiește să o bată și că el are o amantă în străinătate. În plus, ea l-a anunțat, în direct, că va pleca de acasă.

„Toți vecinii știu câte bătăi iau eu de la el”, a spus ea.

Cei doi s-au contrazis și în privința motivului pentru care copilul pe care îl are cu Mihaela nu îi poartă numele. Aflați întreaga poveste din clipurile din „Acces Direct”.

Citește și:

Viorel Stegaru a fost ameninţat cu moartea, după lansarea videoclipului său! „Mi-au spus că îmi rup picioarele” - VIDEO

„Nu mai cânt!”. Jador ar putea renunța la muzică, din cauza lui Viorel Stegaru. Ce mesaj i-a transmis soțul Vulpiței, în direct – VIDEO​

Ultimele știri