Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Un copil a fost abandonat la doar 14 ani! Mama i-a lăsat cinci lei şi a fugit în lume!

 

Un puști de doar 14 ani îndură cu stoicism abandonul părinţilor şi încearcă să-şi ducă, la o vârstă fragedă, povara singurătăţii în căsuţa de pe lângă malul mării, unde a fost uitat de mamă! Femeia i-a lăsat cinci lei și apoi a uitat de el!

 Băiatul pe nume Ionel se simte singur pe lume și trăiește mai mult din mila vecinilor, care îi mai dau mâncare.

Singur și părăsit, doar tanti Mihaela, o vecină cu suflet de aur, îi este parcă mamă de împrumut. Unde mai pui că femeia, singura care varsă lacrimi pentru acest copil, spune că băiatul ar fi fost victima unor orori.

 

Copilul fără copilărie, fără mamă şi fără tată, nu mai crede demult în niciun basm. La cei 14 ani pe care chiar azi i-a împlinit a învăţat "Lecţia durerii". Și mai știe ceva: că trebuie să se descurce singur, pentru că nici unchii lui nu par să-și aducă aminte prea des de el.

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Urmăreşte emisiunea Acces direct, editii integrale, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/2hwA9td. Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE