Live acumSacrificiul
Prime Time 20:00Sacrificiul

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Soția-Vulpiță și Viorel, de nerecunoscut! Cum arată cei doi soți după ce au mers la un salon de înfrumusețare de lux

S-au confruntat cu multe probleme în cuplu. Ea l-a înşelat, el a iertat-o, apoi a făcut-o geloasă din calea afară! Până la lacrimi, chiar! Este, pe scurt, povestea Veronicăi şi a lui Viorel, cei doi soţi pe care o ţară întreagă îi cunoaşte deja. 

Ei bine, cei doi şi-au dorit să rămână în Bucureşti în acest sfârşit de săptămână şi să afle ce înseamnă viaţa de noapte a Capitalei. Şi au mai vrut ceva o schimbare de look! Aşadar, înainte să ajungă în club, Veronica şi Viorel au mers în saloane de infrumuseţare şi s-au întâlnit cu designeri care le-au pregătit ţinutele.

Soția - Vulpiță a făcut o criză de plâns, în direct! Veronica, distrusă după ce a fost înșelată: "Hai, nu mai urla, că tot cu mine rămâi"

Weekend-ul celor doi soţi din Vaslui a început cum nu se putea mai bine! Atât Vulpiţa, cât şi Viorel au avut parte de o schimare de look! Amândoi şi-au dorit să fie de nerecunoscut, chiar şi pentru un week-end!

Sâmbătă, tânăra a fost răsfăţată, la propriu! Pentru că se pregătea să meargă în club, Vulpiţa a mers, prima dată, la un atelier de modă, din centrul Capitalei, iar mai apoi la salonul de înfrumuseţare al Getei Voinea. Îmbrăcată cu o pereche de blugi şi o bluză, soţia lui Viorel a păşit extrem de emoţionată în atelierul de modă al Soniei Trifan.

Ce s-a întâmplat la întâlnirea secretă dintre soția Vulpița și tânărul admirator. Abia acum s-a aflat!

De asemenea, nici Viorel nu s-a lăsat mai prejos. Soţul vulpiţei a trecut şi el printr-o serie de modificări. Prima data, echipa Acces Direct a mers în magazinul Adinei Buzatu, care s-a oferit să-l ajute pe Viorel. Ulterior, el a mers la un salon de înfrumusețare, unde a fost tuns.

Cum au reacționat cei doi când s-au văzut după transformare, vedeți în clipul de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!