Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Veste uriașă în showbiz! Ce s-a întâmplat între Maria Constantin și Marcel Toader chiar înainte de a merge să semneze actele de divorț

 

S-a răzgândit și nu a mai. divorțat! " Ziua Z" pentru Marcel Toader va scrie istorie în showbiz-ul românesc. Astăzi, cea mai aşteptată zi pentru omul de afaceri şi pentru cea care i-a fost soţie doi ani a fost una cu surprize de. proporţii. Dacă blonda, care încă îi e nevasta s-a dus să semneze actele de divorț, omul de afaceri s-a baricadat în casă.

Fatalitatea cifrei 13 şi-a spus cuvântul. Cel mai comentat şi controversat DIVORŢ al anului a aruncat în aer toată suflarea mondenă din România.

De data asta, a surprins tocmai el. După ce chiar aseară a spus că numără secundele până la divorţ, tocmai el, Marcel Toader cel care a strigat ca din gură de şarpe că aşteaptă divorţul ca pe-un dar divin, a fost. marele absent azi, la notar!

Ce s-a întâmplat în ultimele ore, ce s-a petrecut cu adevărat în noaptea în care toate planurile parcă s-au risipit, rămâne cel mai mare mister. Acum, totul pare că s-a întors pe dos şi se bate cap în cap cu nerăbdarea omuului de afaceri de a încheia odată pentru totdeauna socotelile cu Maria.

Cine sau ce a putut să schimbe radical "cărţile destinului" celor doi, nimeni nu înţelege!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

➡️ Urmăreşte emisiunea Acces direct live pe AntenaPlay: https://goo.gl/VnP1p7, la fel şi toate înregistrările showului. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe