Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Viorel, amenințat cu moartea de soția infidelă? Delia dă cărțile pe față: "Face copii pentru bani"

Viorel și-ar fi prins soţia în casă cu amantul! Bărbatul spune că mama copiilor lui îl amenință cu moartea. Ce are de spus familia acestuia.

După ce Viorel, tatăl din Gorj, și-a prezentat drama în fața întregii țări, susținând că și-a prins partenera de viață în fapt cu un alt bărbat, soția acestuia recunoaște că are amant. Ba mai mult, femeia a făcut câteva declarații șocante, spunând că-și înșeală soțul de 4 ani.

„Nu îl țin încurcat. I-am zis: „băi, nu ne mai înțelegem, divorțează. Face copii pentru bani, să se bucure pentru bani. Nu vine acasă nici cu o cutie de lapte”, a declarat Delia.

În continuare, tânăra a mărturisit că bebelușul pe care-l poartă în pântece este al lui Viorel, însă unul dintre copiii lor nu este, de fapt, al bărbatului, ci al amantului.

Viorel, inimă frântă! Bărbatul susține că și-a prins soția, în fapt, cu amantul şi o vrea afară din casa lui | Video

„Este copilul lui Viorel pentru că el nu știe să mă ferească. (...) O fată mică, de 2 ani, este a amantului. Am 4 ani de când trăiesc cu el (n.r. amantul)”, a spus fără nicio jenă femeia.

În același timp, soția lui Viorel a spus că refuză să plece din casa în care locuitește, deoarece nu ar fi, de fapt, al bărbatului, ci al mătușii sale, de care femeia a avut grijă.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Acces Direct de la Antena 1 ca să afli mai multe detalii despre drama lui Viorel!

Video