Viorel, amenințat cu moartea de soția infidelă? Delia dă cărțile pe față: "Face copii pentru bani"

Viorel și-ar fi prins soţia în casă cu amantul! Bărbatul spune că mama copiilor lui îl amenință cu moartea. Ce are de spus familia acestuia.

După ce Viorel, tatăl din Gorj, și-a prezentat drama în fața întregii țări, susținând că și-a prins partenera de viață în fapt cu un alt bărbat, soția acestuia recunoaște că are amant. Ba mai mult, femeia a făcut câteva declarații șocante, spunând că-și înșeală soțul de 4 ani.

„Nu îl țin încurcat. I-am zis: „băi, nu ne mai înțelegem, divorțează. Face copii pentru bani, să se bucure pentru bani. Nu vine acasă nici cu o cutie de lapte”, a declarat Delia.

În continuare, tânăra a mărturisit că bebelușul pe care-l poartă în pântece este al lui Viorel, însă unul dintre copiii lor nu este, de fapt, al bărbatului, ci al amantului.

Viorel, inimă frântă! Bărbatul susține că și-a prins soția, în fapt, cu amantul şi o vrea afară din casa lui | Video

„Este copilul lui Viorel pentru că el nu știe să mă ferească. (...) O fată mică, de 2 ani, este a amantului. Am 4 ani de când trăiesc cu el (n.r. amantul)”, a spus fără nicio jenă femeia.

În același timp, soția lui Viorel a spus că refuză să plece din casa în care locuitește, deoarece nu ar fi, de fapt, al bărbatului, ci al mătușii sale, de care femeia a avut grijă.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Acces Direct de la Antena 1 ca să afli mai multe detalii despre drama lui Viorel!

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Ultimele știri