Căutare Live

Vlăduţa Lupău, cea mai frumoasă folcloristă, cerută în căsătorie cu complicitatea poliţiei

E mai ceva ca o piesă de top pe scenă şi la petreceri, unde oamenii stau la coadă să facă poze cu ea! Vlăduţa Lupău, cea mai frumoasă folcloristă şi zootehnistă cu acte, a fost cerută în căsătorie cu complicitatea poliţiei!

E mai ceva ca o piesă de top pe scenă şi la petreceri, unde oamenii stau la coadă să facă poze cu ea! Vlăduţa Lupău, cea mai frumoasă folcloristă şi zootehnistă cu acte, a fost cerută în căsătorie cu complicitatea poliţiei!

Dar să nu credeţi că brunetă a avut parte doar de momente minunate. Inima Vlăduţei s-a oprit în loc, atunci când un bărbat a apăsat pe trăgaciul pistolului chiar în faţa sa.

Mai mereu cu zâmbetul pe buze, artista Vlăduța Maria Lupău este dovada incontestabilă că folclorul românesc este respectat, promovat şi dus mai departe de generaţia tânără a României.

La doar 25 de ani, Vlăduța Lupău a ajuns să fie cunoscută atât pe plan naţional, cât şi pe plan internaţional. Interpreta se împarte cu greu între zecile de concerte şi spectacole, însă o face cu mare drag. Iar drumul spre succes nu a fost unul nici scurt şi nici uşor. Vlăduța Lupău a intrat în industria muzicală încă de la vârsta de la patru ani, iar anii de muncă o recompensează acum pentru toate sacrificiile.

De-a lungul carierei sale, tânăra a câştigat numeroase premii dintre care amintim: Premiul I - Festivalul Național „Rapsodia Românească"; Premiul I - Festivalul Național „Maria Lătărețu"; Premiul III - „Strugurele de Aur"; Marele Premiu „Festivalul Național de Cătănie"; Marele Premiu „Maria Tănase" sau Premiul de Popularitate „Mamaia Folclor".

Iar pe lângă impresionanta carieră în muzica populară, Vlăduța este şi o mare iubitoare de animale. Motiv pentru care a urmat cursurile de Medicină Veterinară din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca. După ce a obţinut certificatul de medic veterinar, artista a zis că vrea şi mai mult, iar acum urmează studiile doctorale din cadrul aceleiaşi facultăţi.

Larisa Ionescu, interviu despre nuntă: „Sunt făcută pentru viaţa de familie, cu copii şi cu tot ce trebuie”... Vlăduța Lupău, frumoasa muzicii populare, despre căsătorie: Nunta va fi anul viitor, într-o zi de marți sau de joi...
Ultimele știri
x