Antena Căutare

„Adela - Tot ce nu se vede”, cu actorii din serial! Hai să te distrezi alături de Ioana Ginghină și Alina Florescu

„Adela – Tot ce nu se vede” continuă cu o serie de episoade în care actorii din serialul Adela joacă două jocuri de actorie renumite în online, care le pun la încercare skills-urile de interpretare, dar și de improvizație. Hai să vezi cum s-au descurcat actrițele Ioana Ginghină și Alina Florescu în cel de-al 13-lea episod al sezonului 2, din 2 decembrie 2021.

„Adela - Tot ce nu se vede”, cu actorii din serial! Hai să te distrezi alături de Ioana Ginghină și Alina Florescu Galerie
„Adela - Tot ce nu se vede”, cu actorii din serial! Hai să te distrezi alături de Ioana Ginghină și Alina Florescu | Antena 1

În episodul 13 din sezonul 2 „Adela – Tot ce nu se vede”, din 2 decembrie 2021, actrițele Ioana Ginghină și Alina Florescu sunt gata să povestească ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat, în culisele serialului Adela.

Citește și: „Adela - Tot ce nu se vede”, cu actorii din serial! Hai să te distrezi alături de Toto Dumitrescu și Elena Mogîldea

Povestea serialului Adela îi ține cu sufletul la gură pe fanii acestuia, care pot vedea episoadele integral pe Antena PLAY.

„Adela - Tot ce nu se vede”, cu actorii din serial! Hai să te distrezi alături de Ioana Ginghină și Alina Florescu

Ioana Ginghină și Alina Florescu au acceptat provocarea „Adela – Tot ce nu se vede”. Actrițele s-au distrat cu cele două jocuri de actorie care le pun la încercare skills-urile de interpretare și de improvizație, jucate deja de către o parte dintre colegii din serialul Adela. Hai să vezi episodul 13!

Ioana Ginghină și Alina Florescu interpretează rolurile „Mihaela Scoarță”, respectiv „Laura”, în serialul Adela. Hai să râzi!

Ioana Ginghină și Alina Florescu au acceptat provocările „Adela – Tot ce nu se vede”

Prima provocare îi pune pe actorii din Adela în situația de a extrage un bilet din bol și de a citi textul care se află pe bilet într-o anumită interpretare. Provocarea este dată de faptul că interpretarea pe care aceștia trebuie s-o aibă nu are nicio legătură cu textul.

Cea care a început a fost Ioana Ginghină, care a avut de citit o avertizare meteo într-o interpretare sexy.

Citește și: Ioana Ginghină, imaginea emoționantă alături de fiica ei. Cât de mare a crescut Ruxandra și cum o responsabilizează mama ei

„Avertizare meteo, cod roșu. Averse torențiale de peste 30 l/mp, intensificări puternice ale vântului, vijelie, cu viteze la rafală ce vor depăși 80 km/h. Evitați deplasările și luați toate măsurile de adăpostire și de autoprotecție. Urmați instrucțiunile autorităților, accesați canalele media și aplicațiile din mediul online ale instituțiilor abilitate (...)”.

Pe de altă parte, Alina Florescu a trebuit să interpreteze într-un mod sexy vocea de la GPS.

„Să mergem pe ruta Pasajul Basarab. Această rută este cu 15 minute mai rapidă decât Buleverdul Vasile Milea. În 500 de metri, țineți stânga pe Pasajul Basarab, apoi virați la dreapta pe Calea Griviței. Mergeți tot înainte timp de doi km. Aveți grijă, la 50 de m în față se află o groapă... Urmează o trecere de cale ferată... (...) Ați ajuns... la destinație”.

Cele două au izbucnit în râs la finalul textului.

„Ce-mi place, îmi place!”, a spus Alina.

Joc de improvizație la telefon, cu Ioana Ginghină și Alina Florescu din serialul Adela de la Antena 1

Cel de-al doilea joc este unul de improvizație, în care actorii din Adela extrag bilete pe care sunt scrise situații fictive ciudate, pe care le află în urma unui „apel telefonic”.

Într-o astfel de situație fictivă, pe Ioana Ginghină o sună un parfumier, mare fan al ei în serialul Adela, și o invită pe aceasta în laboratorul lui ca să recolteze o probă din transpirația ei. Bărbatul vrea să facă un parfum care să poarte amprenta personajului Miki Scoarță.

Pe de altă parte, pe Alina Florescu o sună actrița Anne Hathaway să îi spună că vine în România și își dorește ca Alina Florescu să nu participe la niciun casting pentru că o eclipsează. Ultima oară, când au mers amândouă la casting-ul pentru serialul Adela, Anne Hathaway nu a luat niciun rol, așa că a plecat în America cu coada între picioare.

„Eu aș vrea să mă duci la casting-uri, dar tu să nu intri la ele. Adică mergi cu mine, râdem, hihihi-hahaha, eu intru, dau casting-ul și tu nu intri (...)”.

Ioana Ginghină mai primește un telefon. De această dată, de la regizorul Martin Scorsese, care o sună convins că numele de familie al personajului Miki Scoarță este inspirat din numele lui. O roagă pe Ioana să recunoască acest lucru în mod public, pe rețelele de socializare și pe blogul ei oficial.

„Adela - Tot ce nu se vede” este exclusiv pe Antena PLAY. Episoade noi apar în fiecare joi, după serialul Adela.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x