Antena Căutare

„Adela - Tot ce nu se vede”, cu actorii din serial! Hai să te distrezi alături de Răzvan „Krem” Alexe și Alina Florescu

„Adela – Tot ce nu se vede” continuă cu o serie de episoade în care actorii din serialul Adela joacă două jocuri de actorie renumite în online, care le pun la încercare skills-urile de interpretare, dar și de improvizație. Hai să vezi cum s-au descurcat actorii Răzvan „Krem” Alexe și Alina Florescu în cel de-al 10-lea episod al sezonului 2, din 11 noiembrie 2021.

„Adela - Tot ce nu se vede”, cu actorii din serial! Hai să te distrezi alături de Răzvan „Krem” Alexe și Alina Florescu Galerie
„Adela - Tot ce nu se vede”, cu actorii din serial! Hai să te distrezi alături de Răzvan „Krem” Alexe și Alina Florescu | Antena 1

În episodul 10 din sezonul 2, "Adela – Tot ce nu se vede", din 11 noiembrie 2021, actorii Răzvan „Krem” Alexe și Alina Florescu sunt gata să povestească ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat, în culisele serialului.

Povestea serialului Adela îi ține cu sufletul la gură pe fanii acestuia, care pot vedea episoadele integral pe Antena PLAY.

„Adela - Tot ce nu se vede”, cu actorii din serial! Hai să te distrezi alături de Răzvan „Krem” Alexe și Alina Florescu

Răzvan „Krem” Alexe și Alina Florescu au acceptat și ei provocarea „Adela – Tot ce nu se vede”. Cei doi actori s-au distrat copios cu cele două jocuri de actorie care le pun la încercare skills-urile de interpretare și de improvizație, jucate deja de către o parte dintre colegii din serialul Adela. Hai să vezi episodul 10!

Citește și: "Adela - Tot ce nu se vede", cu actorii din serial! Hai să te distrezi alături de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman

În episodul 10 din culisele serialului Adela te distrezi alături de Răzvan „Krem” Alexe și Alina Florescu. Cei doi actori interpretează rolurile „Adi”, respectiv „Laura”, în serialul Adela, personaje care provin din mahala și vor o viață mai bună. Hai să râzi!

Răzvan „Krem” Alexe și Alina Florescu au acceptat provocările „Adela - Tot ce nu se vede”

Prima provocare îi pune pe actorii din Adela în situația de a extrage un bilet din bol și de a citi textul care se află pe bilet într-o anumită interpretare. Provocarea este dată de faptul că interpretarea pe care aceștia trebuie s-o aibă nu are nicio legătură cu textul.

Prima dată, Răzvan Alexe a avut de citit o poezie scrisă de un autor anonim într-o manieră dramatică-emoționantă.

Citește și: "Adela - Tot ce nu se vede", cu actorii din serial! Hai să te distrezi alături de Mihai Călin și Ioana Abur

„Într-o baltă neagră, patru ochi lucește... Ce să fie oare? Este două pește! Pe un câmp de viorele creștea numai ghiocei și-a venit mândrele mele și le-a cules ei pe toți”.

Pe de altă parte, Alina Florescu a avut de citit un test despre un rotopercutor, într-o interpretare sexy.

„Rotopercutorul este o mașină unealtă, cu burghiu care acționează printr-o succesiune repetată de lovituri. La generarea impulsului îndreptat către materialul prelucrat...”.

„Mi-am făcut treaba. Am luat casting-ul?”, a întrebat Alina, când a terminat de citit.

„Cred că da. Mi s-a făcut și mie poftă să cumpăr unul... Rotopercutor...”, i-a spus Răzvan.

„Cu plăcere!”.

Joc de improvizație la telefon, cu Răzvan „Krem” Alexe și Alina Florescu din serialul Adela de la Antena 1

Cel de-al doilea joc este unul de improvizație, în care actorii din Adela extrag bilete pe care sunt scrise situații fictive ciudate, pe care le află în urma unui "apel telefonic".

Într-o astfel de situație fictivă, pe Alina Florescu a sunat-o producătorul serialul Casa de Papel, să îi propune să intre în la banda.

Pe Răzvan Alexe, pe de altă parte, l-a sunat un producător local de prăjituri choux a la creme, să îi spună că îl dă în judecată pentru numele Show a la creme.

"Adela - Tot ce nu se vede" este exclusiv pe Antena PLAY. Episoade noi apar în fiecare joi, după serialul Adela.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x