Antena Căutare

Mara Oprea, imagini de colecție din copilărie. Cât de bine seamănă cu mama sa, cea care a încurajat-o să aleagă actoria

Mara Oprea a postat pe Instagram o serie de fotografii din copilărie în care apare și alături de mama ei, iar asemănarea dintre cele două este izbitoare.

colaj foto mara oprea adela Galerie
Mara Oprea, tânăra actriță din „Adela” va împlini în curând 22 de ani și a publicat câteva imagini din copilărie. | Antena 1

Mara Oprea a devenit cunoscută publicului larg datorită rolului principal din serialul „Adela”. Tânăra actriță a strâns o comunitate de fani impresionantă, într-un timp foarte scurt, dar nu mulți știu cum arăta aceasta în copilărie. În cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri, organizată pe Instagram, ea a publicat imagini de colecție din copilăria sa în care apare și alături de cea care i-a dat viață și a încurajat-o să aleagă cariera pe care o urmează astăzi.

Mara Oprea, actrița din „Adela”, a postat o serie de imagini adorabile din copilărie

La doar 21 de ani, în curând 22, Mara Oprea a cucerit inimile a milioane de români cu rolul său din „Adela”. Însă talentul ei actoricesc incontestabil nu este singurul detaliu care i-a adus o mulțime de admiratori.

Tânăra actriță impresionează, de asemena, cu felul său de a fi și cu frumusețea recunoscută încă de când era doar copil. Ea a publicat pe Insta Story o serie de imagini de când era mică în care se poate observa că încă de atunci era foarte dezinvoltă în fața aparatului de fotografiat.

Chipul său angelic și ochii albaștri au cucerit imediat inimile admiratorilor, care i-au cerut să posteze o imagine în care apare și alături de mama sa.

Citește și: Oana Moșneagu și Mara Oprea, transformare de-a dreptul spectaculoasă. La ce schimbare radicală de look au apelat actrițele

Cât de frumoasă este mama Marei Oprea. Asemănarea dintre cele două este izbitoare

Urmăritorii actriței de pe Instagram au profitat de ocazie și i-au cerut actriței din „Adela” să le arate și o poză cu mama sa. Vedeta le-a făcut pe plac și a postat o fotografie, tot din copilărie în care apare alături de cea care i-a dat viață, dar și de un alt bebeluș.

Asemănarea dintre cele două este izbitoare și este greu să nu observi cât de frumoasă este mama tinerei actrițe. Mara Oprea a avut de la cine moșteni chipul de păpușă, culoarea ochilor dar și zâmbetul adorabil.

Într-un interviu recent, ea a dezvăluit că are o relație foarte specială cu mama ei și tot aceasta este cea care a îndrumat-o pe aleagă actoria.

„Pot să spun că eu debutez în actorie din familia mea, deși cu toții avem preocupări artistice: fratele meu a făcut și el pian, canto și chitară, tatăl meu scrie poezii, bunicile mele cântă. Mama mea coordonează un program de masterat (Ped-arte) interdisciplinar între Științele Educației și Teatru și Artele Spectacolului și ea este cea care m-a încurajat pe acest traseu”.

Citește și: Care este numele complet al Marei Oprea, protagonista din serialul Adela. Cine a încurajat-o pe tânără să aleagă actoria

Într-un alt interviu pentru Unica, Mara Oprea a mai declarat că tot mama ei îi spune atunci când consideră că ar trebui să schimbe ceva sau să fie mai atentă la unele lucruri, de care ea poate că nu își dă seama. Totodată, unul dintre sfaturile importante primite de la ea ar fi să aibă încrederere că se va descurca, chiar dacă „uneori pare imposibil”.

Ce avere are Maria Ciobanu. Cât a câștigat interpreta de folclor din muzică... Ruby a ajuns de urgență la spital. Ce se întâmplă cu artista: „Am zis să-mi injectez o substanță”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x