Serial Adela, episodul 5 si episodul 6, 28 ianuarie 2021. Andreea face un test ADN să arate că este din familia Andronic

Dacă în episodul 3 și episodul 4 familia Achim și familia lui Paul Andronic trec prin clipe foarte emoționante, în episoadele 5 și 6 personajele noastre trec prin momente foarte dificile.

Adela

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, episodul 5, din 28 ianuarie 2021

Mihai și Adela, întâlnire cu zâmbete și gesturi tandre

Mihai s-a dus la bufet să o invite pe Adela la o cafea. Tânăra și-a dat seama imediat că subiectul va fi sora ei, Andreea. Când au ajuns la cafenea, Adela a fost surprinsă de prețurile pe care le-a găsit pe meniu.

Citește și: Ce s-a întâmplat în serialul Adela, de la Antena 1, episod cu episod

În timpul coversației Mihai a pus o întrebare care a stârnit o mică ceartă între cei doi: "- Ce ai face dacă ai fi în locul ei? Dacă ce-i al ei ar fi al tău?"

Delia Drăghici o pune la zid pe Andreea: Vreau să faci testul ADN!

Delia află unde locuiește Andreea și se hotărăște să-i facă o vizită.

"- Bună ziua, numele meu este Delia Grăghici. Sunt sora lui Paul Andronic".

Nuți a sărit ca arsă și a invitat-o pe Delia în casă: "Hai, Andreio, că a venit mătuș-ta! Da' nu vă descălțați!"

Citește și: Serial Adela, episodul 1 si episodul 2, 14 ianuarie 2021. Adela și Andreea află că una dintre ele este fata unui bogătaș

Când a venit Andreea, cele trei au stat de vorbă, iar Delia a spus de ce a venit: "Cu mine nu o să aveți viață ușoară. Eu am nevoie de dovezi." Andreea a explodat și a acceptat să facă testul ADN.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, episodul 6, din 28 ianuarie 2021

Mihai recunoaște că s-a îndrăgostit de Adela


Adela l-a sunat pe Mihai să-i spună că Andreea acceptă să se întâlnească cu Paul Andronic. Mihai a profitat de ocazie și s-a interesat dacă Adela este singură și dacă are drum liber către inima ei.

"Auzi, Adela, băiatul ăla de bufet, era prietenul tău?", a glumit repede Călin, prietenul și colegul lui de apartament.

"Tu nu ai altă treabă decât să mă asculți pe mine ce vorbesc la telefon?", a replicat tăios Mihai.

Mitu Achim îi spune adevărul lui Paul Andronic

Paul Andronic, Andreea, Adela și Mihai serveau masa la Butimanu atunci când Delia și-a făcut apariția cu un plic în mână: "Ce, nu m-ai învățat tu că lucrurile trebuie făcute întotdeauna ca la carte? Poftim! Ai onoarea să aflii primul adevărul"

Citește și: Serial Adela, episodul 3 si episodul 4, 21 ianuarie 2021. Paul Andronic își cunoaște fiica, dar nu știe cine este cu adevărat


Până să apuce Paul Andronic să deschidă plicul adus de sora lui, procurorul în aduce pe Mitu, în stare de ebrietate, acasă:

"Am mințit! Domnule Andronic, v-am mințit! Andreea nu e fata dumneavoastră."

Vezi aici rezumatul episoadelor 5 și 6

Ultimele știri