Antena Căutare

Serial Adela, sezonul 2, 25 noiembrie 2021. Călin îi spune lui Mihai că sunt frați, apoi ajunge în arest. Lucian e lovit cu pumnul

În episoadele 29 și 30 din Adela - „Adevăr și eliberare”, sezon 2, din 25 noiembrie 2021, Călin îi spune lui Mihai că sunt frați, iar el îi mărturisește că a simțit întotdeauna lucrul ăsta. Ulterior, Călin ajunge în arestul Poliției, după o înscenare pusă la cale de Lucian.

Serial Adela, sezonul 2, 25 noiembrie 2021. Călin îi spune lui Mihai că sunt frați, apoi ajunge în arest. Lucian e lovit cu pumnul Galerie
Serial Adela, sezonul 2, 25 noiembrie 2021. Călin îi spune lui Mihai că sunt frați, apoi ajunge în arest. Lucian e lovit cu pumnul | Antena 1

Povestea serialului Adela îi va ține cu fiecare episod cu sufletul la gură pe fani, care pot vedea episoadele atât la TV cât și online.

Citește și: Ce s-a întâmplat în serialul Adela, episod cu episod. Sezonul 2, “Adevăr și eliberare”

Serial Adela, sezonul 2, 25 noiembrie 2021. Episodul 29 - „Prieteni sau adversari”

Adela și Mihai se trezesc îmbrățișați și își spun „bună dimineața”.

„Promite-mi că de acum înainte nimic nu o să ne mai despartă”, îi spune Mihai Adelei. „Și tu să îmi promiți că nu o să-mi mai ascunzi nimic, da?”.

„Promit”, îi răspunde Mihai.

„Atunci, promit și eu”.

Cei doi coboară împreună la masă, dar acolo dau de Lucian și, ulterior, de Andreea, care le „strică” dimineața.

„Aoleu, așa nervi pe stomacul gol, de la prima oră?”, spune Andreea când o vede pe Adela plecând de la masă.

Ana Maria este plină de regrete și îi mărturisește Floricăi, în bucătărie: „Eu 21 de ani n-am trăit. Am fost o fantomă care nu simțea nimic. Mi-era frică să simt ca să nu doară, ca să nu mă gândesc la partea aia care lipsea din mine”. Devine furioasă când aude că Andreea a fost la masă, de dimineață.

Martha le explică lui Paul și Deliei de ce a decis să îi lase Adelei acțiunile. „Adela e un om foarte capabil și, după câte a pățit, așa este corect. În felul ăsta îmi rescumpăr și eu greșelile”. Paul și Delia, în special, nu sunt deloc de acord.

Adela vrea să se sfătuiască cu Mihai cu acest subiect.

„Tocmai asta e problema, că nu știu ce să fac”, îi spune Adela lui Mihai.

„Numele Andronic vine cu toate problemele astea la pachet”, îi răspunde Mihai.

„Nu pot să cred că vor să mă implice în lupta lor. Oricum, îmi e greu să mă acomodez, să îmi cunosc părinții, când să mă mai gândesc și la televiziune, și la acțiuni?”, spune Adela. „Una e să lucrez acolo, să produc o emisiune, alta e să conduc trustul”.

Călin încearcă să dea de Mihai, care a rămas peste noapte la Adela. E cuprins de întrebări.

„Parcă nu pot să mă obișnuiesc cu gândul că Mihai chiar e fratele meu”, îi spune el lui Floppy. „Nu ne asemănăm în multe, dar ne completăm de fiecare dată”. „Cu cine semăn eu?”, „Cu cine seamănă Mihai?”, „Cum a fost mama, cum a fost tata?”.

„Știu ce zici. Am vrut și eu să fiu al cuiva, dar important e că vă am pe voi”, îi răspunde Floppy.

Ana Maria și Nuți pornesc o discuție relativ pașnică, dar ajung la o ceartă monstru.

„Auzi, hai că acum o spun p-aia dreaptă! Hai, sictir, că mă plictisești! N-ai știut niciodată decât să te plimbi între garduri ca muta după hahalera aia de Paul!”, îi spune Nuți.

Ana Maria ridică palma și vrea să o lovească pe Nuți, dar ea se apără.

„Nesimțito!”, îi spune Ana Maria lui Nuți.

„Ai făcut-o o dată, acuma, gata! Și fii atentă la mine, o să plătești și pentru palma cealaltă”.

„Ce căuta Andreea la noi la masă??? Andreea n-are ce căuta acolo, nimeni n-are ce căuta acolo, ai înțeles? Niciuna dintre voi nu are ce căuta în casa aia”.

Paul încearcă să o convingă pe Adela să nu accepte propunerea Marthei, dar acesteia nu îi pică bine. E prima lor „ceartă” tată-fiică.

„De când vorbești și pentru mine?”, îl întreabă Adela.

„Adela, te rog, ascultă-mi sfatul. Nu vrei să intri în tot circul ăsta. Crede-mă”.

„Nu știu, dar cred că asta e decizia mea, nu?”.

Gia îi mărturisește Liviei că s-a sărutat cu Floppy.

„Ceee?”, o întreabă Livia, mirată.

„Da, știu, e minunat. Nici eu nu pot să cred că am făcut așa ceva”.

„Ai de gând să-i zici lui Sebi?”, o întreabă Livia.

„Nu știu”.

Lucian o amenință pe Adela când aceasta încearcă să îl roage să nu o mai aducă pe Andreea în casă.

„De ce aș face asta?”

„Pentru că suntem prieteni”.

”Noi doi? Oare? Acțiunile sunt ale mele. Martha mi le-a dat mie”, îi spune Lucian.

Adi stă singur la masă. Are un moment de introspecție și îi face dezvăluiri lui Miki.

„Simt că mi-am ratat viața. Am fost la Andreea și nici măcar n-a vrut să se uite la mine. Cumva, credeam că o să rămân cu Andreea pentru tot restul vieții”.

Lucian îi povestește Andreei cum de a ajuns să fie atât de pornit pe familia Andronic și de ce vrea să le ia totul. Are un motiv întemeiat, spune el, iar Andreea pare șocată. Ea îl întreabă: „Adică televiziunea lor a fost făcută pe banii alor tăi?”

„Da, doar că Martha a uitat repede. Când mama s-a îmbolnăvit și a ajuns în spital, avea nevoie de ajutor pentru o operație complicată, iar Martha s-a făcut că plouă. De atunci mi-am jurat că o să le iau tot”.

„Dacă ai nevoie de mine, aici sunt”, îi spune Andreea lui Lucian.

Un alt adevăr iese la lumină. Cu emoție și ochii în lacrimi, Călin îi spune lui Mihai că sunt frați. Cei doi se îmbrățișează lung. De față este și Floppy.

„Bro, nu pot să cred, în tot timpul ăsta ți-am spus bro și tu chiar ești fratele meu”.

„Așa e. Mihai, Călin e fratele tău adevărat”, întărește Floppy spusele lui Călin.

„Tu chiar ești fratele meu? Știi, cumva, mereu am simțit asta”, îi spune Mihai lui Călin.

„Și eu!”, mărturisește sincer Călin.

Serial Adela, sezonul 2, 25 noiembrie 2021. Episodul 30 - „Pentru ce ne luptăm?”

Călin ajunge în arestul Poliției, ca principalul suspect într-o scurgere de date. Mihai încearcă să demonstreze că este o înscenare, de fapt. Îi mărturisește Adelei ce a aflat, că el și Călin sunt frați buni, iar Martha și Lucian știau lucrul acesta.

„Știi ce e ciudat? Că fix când adevărul începea să iasă la iveală, este reținut Călin”.

„Îl bănuiești pe Lucian?”, îl întreabă Adela.

„Da!”.

Lucian și Martha au o discuție. Martha pare detașată de tot ce aude de la el.

„Floppy și Călin au aflat adevărul. Încerc să trag de timp”, îi spune Lucian.

„Pe mine nu mă mai interesează. E cazul să se afle tot, să terminăm odată cu mascarada asta”.

„Scurgerea de date personale de la televiziune i-am pus-o lui în cârcă. Pentru treaba asta poate să ia până la 15 ani. Crede-mă, o să am grijă să îi ia pe toți”, îi spune el Marthei.

Diana trebuie să se întoarcă la studii. Înainte să plece, își ia rămas bun, cu greu, de la Andreea. Cele două s-au atașat una de alta.

Între timp, Ana Maria are o discuție cu Paul despre propunerea Marthei de a-i lăsa acțiunile Adelei. Încearcă să îl înduplece. În cele din urmă, ajung la momente de tandrețe.

„Eu știu că oamenii au moduri diferite de a iubi. Uneori, de neînțeles. Poate că, în felul ei, așa iubește”, îi spune ea lui Paul. „Cred că încearcă să își îndrepte greșelile și poate că soluția propusă de ea nu e chiar cea mai rea”.

„Nici nu discut. Fata mea n-o să primească nimic de la ea”, spune Paul.

Dorin Drăghici o cere pe Laura de soție cu fosta lui verighetă: „Vreau să o topesc și să facem două”. Se pune în genunchi, „ca să fie penibil până la capăt”.

„Vrei să fii soția mea?”.

„Am de ales?”, întreabă Laura.

Mihai este furios pe Lucian.

„Retrage-ți plângerea împotriva lui Călin”.

„Nu, niciodată”.

„Ba da”.

„Da. De ce? O să mă obligi sau ce?”

„Da!”, moment în care îl lovește cu pumnul pe Lucian.

Andreea încearcă să îi despartă, ca să nu se ia la bătaie. Intervine și Adela.

Pentru ca Lucian să nu poată depune plângere împotriva lui Călin, Adela ia o decizie: „Lucian, te anunț că o să accept oferta Marthei. O să preiau eu acțiunile! Cu sprijinul lui Mihai, o să am pachetul majoritar. Așa că ești eliberat din funcție”.

Serialul Adela & Adela - „Tot ce nu se vede”, pe Antena 1 și Antena PLAY

Cel de-al doilea sezon al serialului de ficțiune "Adela - Adevăr și eliberare", produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production, le aduce noi surprize telespectatorilor în fiecare joi, pe Antena 1.

Cei de acasă trăiesc intens aventurile personajelor lor preferate și se lasă purtați de răsturnările de situație, veştile neaşteptate şi momentele încărcate de tensiune din sezonul 2.

Cu o echipă de producţie cu o vastă experienţã în lumea serialului, dar şi de o distribuţie de excepţie, Adela poate fi urmărită în fiecare joi, de la 20:30, pe Antena 1 și Antena PLAY. Tot joia, fanii intră în culise alături de actorii lor preferați și le descoperă secretele în „Tot ce nu se vede”, producție exclusivă a1.ro și Antena PLAY.

Care este numele complet al Marei Oprea, protagonista din serialul Adela. Cine a încurajat-o pe tânără să aleagă actoria... Serialul Adela a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public aseară, 25 noiembrie 2021...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x