Antena Căutare

Fundația Dan Voiculescu a dotat Spitalul Fundeni cu unități mobile de triaj pentru pacienții suspecți de coronavirus

Fundația Dan Voiculescu răspunde apelului făcut de Institutul Clinic Fundeni și contribuie la achiziționarea unor unități exterioare de triaj al pacienților critici

Unități exterioare de triaj pentru pacienții critici, la Spitalul Fundeni

La solicitarea publică făcută de Institutul Clinic Fundeni, Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României a luat decizia de a contribui la achiziționarea unor unități exterioare de triaj pentru pacienții critici, indispensabile pentru protejarea pacienților, dar și a corpului medical al acestui spital, unul dintre cele mai mari din România.

citește și: Strigăt de ajutor al medicilor români. Trustul Intact răspunde nevoilor, în urma teledonului: Echipamentele ajung la destinație din 6 aprilie

Primele unități mobile de triaj au fost montate astăzi, în curtea spitalului Fundeni, urmând ca, până la sfârșitul săptămânii acesteia să fie dotate cu aparatura necesară, pentru ca aceste spații tampon și de izolare în contextul epidemiologic actual-pandemia SARS-CoV-2, să fie funcționale.

Fundația Dan Voiculescu a dotat Spitalul Fundeni cu unități mobile de triaj pentru pacienții suspecți de coronavirus

Unități exterioare de triaj pentru pacienții critici, la Spitalul Fundeni

Unitate de triaj/izolare pentru pacienții suspecți/pozitivi de SARS COV-2

O astfel de unitate exterioară este necesară pentru organizarea unei zone de triaj/izolare pentru pacienții suspecți/pozitivi de SARS COV 2 și este o soluție rapidă și eficace, care permite adaptarea funcțională la necesitățile actuale.

Fundația Dan Voiculescu face și un apel către reprezentanții societății civile și către marile companii, să ”adopte” un spital și să susțină efortul comun de a stopa răspândirea virusului.

Strigăt de ajutor al medicilor români. Trustul Intact răspunde nevoilor, în urma teledonului: Echipamentele ajung la des... Solidaritatea salvează România. Peste patru milioane de euro s-au strâns în cadrul teledonului organizat de Antena Group...

Fie că ești persoana care vrea să-i fie îndeplinită o dorință sau că știi pe cineva care are o dorință, Ajuteu.ro este platforma unde dorințele devin realitate. Alege una dintre cele două variante și urmează pașii de înscriere, iar noi o să ne ocupăm de restul.

Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Ultimele știri
x