Antena Căutare

Jurnal de America Express, episodul 8. Jean Gavril și Dinu, mărturisiri despre experiența trăită în cel mai dur reality show

În episodul 8 de Jurnal de America Express Jean Gavril și frstele său, Dinu, au făcut mărturisiri despre experiența lor în cel mai dur reality show din România.

Colaj cu Jean Gavril și Dinu Galerie
Jean Gavril și Dinu au vorbit în Jurnal de America Express, episodul 8, despre provocările din America Express | Antena 1

Jean Gavril și fratele său au pornit în aventura America Express pentru a-și testa relația de frați și pentru că și-au dorit foarte mult această experiență care îi pune în dificultate și le testează limitele. În episodul 8 de Jurnal de America Express, Jean și Dinu au vorbit despre provocările cu care au avut de-a face, dar și despre locurile periculoase prin care au trecut.

În episodul 8 de Jurnal de Amerrica Express Jean Gavril a vorbit despre frica de găini a fratelui său, dar și despre aventura pe care au ales să o trăiască împreună.

Ce mărturisiri au făcut Jean Gavril și Dinu, în Jurnal de America Express

„Noi am ales America Express ca să ne testăm relația noastră de frați. Vrem să ne distrăm și ne place foarte mult aventura. Nu vă doresc să simțiți foamea și senzația că n-ai unde să dormi și că o să ajungi pe străzi. Ne-am uitat la toate sezoanele de Asia. Gândește-te că mergem în țară la Pablo Escobar. Știi care mi se pare diferența între la noi și aici? Băieții răi aici chiar te omoară. La noi maxim te jefuiesc, te sperie. Aici ăștia nu stau la discuții. N-am niciun fel de fobie, îmi place să mănânc orice, suntem cu adrenalină zi de zi și nici foame nu mai simțim. Viața trebuie trăită. Prea multe planuri strică”, a spus Jean Gavril.

„Nu ne așteptam să fie așa greu”, a spus Dinu.

Citește și: Jurnal de America Express, episodul 4. Puya și Melinda, dezvăluiri despre participarea lor în cel mai dur reality show din România

Traseul i-a dus pe concurenți în Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută de peste 7000 de kilometri. Filmările pentru cel de-al cincilea sezon, America Express – Drumul Aurului, au început în luna mai, iar acum, telespectatorii și fanii reality-show-ului de la Antena 1 pot vedea ce s-a întâmplat în culise, la Jurnal de America Express, la TV și pe AntenaPLAY.

Când se difuzează Jurnal de călătorie | America Express

Săptămânal, luni și marți, după Chefi la cuţite, dar și pe AntenaPLAY, fanii show-ului vor intra în culisele celei mai aşteptate emisiuni, vor cunoaşte mai bine perechile de vedete care au plecat pe Drumul Aurului, vor vedea ce se întâmplă în spatele camerelor de luat vederi şi cum se produce pas cu pas un show de o asemenea amploare.

Citește și: Jurnal de America Express, episodul 1. Primele imagini cu provocările prin care au trecut concurenții: „Nu credeam că o să leșin”

Anul acesta, cel mai dur reality show din România a ajuns în cel de-al cincilea sezon pe un alt continent. Asia Express s-a transformat în America Express, iar pe Drumul Aurului au pornit 9 perechi de vedete.

Vedetele noului sezon au pornit pe urmele conquistadorilor și au descoperit culorile și condimentele din Mexic, au explorat templele din Guatemala și au descifrat misterele din Columbia. Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela, sunt vedetele care au pornit la lupta pentru râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România.

Jurnal de America Express, episodul 6. Imagini cu Andreea Bălan și Andreea Antonescu în cel mai dur reality show din Rom...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x