Antena Căutare

Jurnal de America Express, episodul 6. Imagini cu Andreea Bălan și Andreea Antonescu în cel mai dur reality show din România

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au vorbit în episodul 6 de Jurnal de America Express despre experiența lor în cel mai dur reality show din România.

Colaj cu Andreea Antonescu și Andreea Bălan în America Express Galerie
Andreea Bălan și Andrea Antonescu au vorbit în Jurnal de America Express, episodul 6, despre provocările din America Express | Antena 1

Andreea Bălan și Andreea Antonescu sunt două persoane extrem de ambițioase și au pornit împreună în competiția America Express, dornice să câștige și să trăiască aventura vieții lor. Pentru că se cunosc foarte bine cele două au mărturisit în episodul 6 de Jurnal de America Express că se ponderează reciproc și merg împreună „până în pânzele albe” ca în copilărie.

În episodul 6 de Jurnal de America Express fanii emisiunii au putut vedea imagini cu Andreea Bălan și Andrea Antonescu în timpul competiției.

Ce mărturisiri au făcut Andreea Bălan și Andreea Antonescu în episodul 6 de Jurnal de America Express

„E total diferit față de cum ne așteptam noi. E o experiență foarte mișto, unică, cu urcușuri și coborâșuri. Sunt convinsă că pentru celelalte echipe noi suntem cea mai mare concurență. Cu Andreea lângă mine mergem și până în pânzele albe că așa am început și când eram mici. Două buldozere. Privind în urmă vom avea un zâmbet pe buze și o nostalgie și probabil niște reproșuri că n-am știut să trăim la maximum așa cum ar fi trebuit. Sper că America Express nu va fi finalul trupei Andre. Asta-i doar o glumă”, a spus Andreea Antonescu.

„Acolo nu mai există numele, celebritatea. Acolo se vede adevărata forță, dacă reușești să faci ceva fără greutatea brand-ului din spate. Mie nu-mi place nedreptatea. Sunt o persoană destul de corectă și nu îmi place să se trișeze, să mi se ia lucrurile care mi se cuvin. Ca să vii în America Express îți trebuie mult curaj și un pic de inconștiență”, a spus Andreea Bălan.

Citește și: Jurnal de America Express, episodul 4. Puya și Melinda, dezvăluiri despre participarea lor în cel mai dur reality show din România

Traseul i-a dus pe concurenți în Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută de peste 7000 de kilometri. Filmările pentru cel de-al cincilea sezon, America Express – Drumul Aurului, au început în luna mai, iar acum, telespectatorii și fanii reality-show-ului de la Antena 1 pot vedea ce s-a întâmplat în culise, la Jurnal de America Express, la TV și pe AntenaPLAY.

Când se difuzează Jurnal de călătorie | America Express

Săptămânal, luni și marți, după Chefi la cuţite, dar și pe AntenaPLAY, fanii show-ului vor intra în culisele celei mai aşteptate emisiuni, vor cunoaşte mai bine perechile de vedete care au plecat pe Drumul Aurului, vor vedea ce se întâmplă în spatele camerelor de luat vederi şi cum se produce pas cu pas un show de o asemenea amploare.

Citește și: Jurnal de America Express, episodul 1. Primele imagini cu provocările prin care au trecut concurenții: „Nu credeam că o să leșin”

Anul acesta, cel mai dur reality show din România a ajuns în cel de-al cincilea sezon pe un alt continent. Asia Express s-a transformat în America Express, iar pe Drumul Aurului au pornit 9 perechi de vedete.

Vedetele noului sezon au pornit pe urmele conquistadorilor și au descoperit culorile și condimentele din Mexic, au explorat templele din Guatemala și au descifrat misterele din Columbia. Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela, sunt vedetele care au pornit la lupta pentru râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România.

Jurnal de America Express, episodul 5. Bruja și Pufeh au avut nevoie de îngrijiri medicale: „Nu credeam că o să leșin la... Jurnal de America Express, episodul 8. Jean Gavril și Dinu, mărturisiri despre experiența trăită în cel mai dur reality ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x